«Θα κάνω μια εκπομπή στο STAR»

Star

«Δυστυχώς δεν μπορούμε να δουλέψουμε με την Ντορέττα...»

Ο Δημήτρης Αρβανίτης μιλά για το MEGA και τα χρήματα που δεν έχει πληρωθεί από τις δύο τελευταίες του δουλειές, αλλά και για τα όσα ετοιμάζει στο STAR.

Το MEGA
[dfp_ads id=236982]

«Το ότι έχουν πληρωθεί κάποιοι μέσα, δεν σημαίνει ότι πληρωθήκαμε κι εμείς που είμαστε απ’ έξω. Διότι εγώ είμαι απλήρωτος περίπου 1,5 – 2 χρόνια. Η κατάσταση είναι αυτή που ξέρετε. Δεν ήταν κάτι που ήταν μη αναμενόμενο. Άνοιξε κάποιες μια επιχείρηση, πήραμε όλοι τα ρίσκα μας, να δουλεύουμε σε αυτή, όταν βλέπαμε τα στραβά κάναμε τον βλάκα και λέγαμε δεν βαριέσαι, κάποιος άλλος θα τα διορθώσει. Και ήρθε η ώρα που πληρώσαμε το τίμημα της υπερβολής. Το MEGA είχε μια άθλια οικονομική και διοικητική διαχείριση. Από τη «Δικαίωση» και από τα «Κλεμμένα Όνειρα» δεν έχω πάρει τα λεφτά. Κανένας δεν έχει πληρωθεί. Μόνο οι τεχνικοί και όχι όλοι.»

Το STAR και η Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Θα κάνω μια εκπομπή στο STAR. Δεν είμαι στο STAR, δεν είμαι στο MEGA, δεν είμαι πουθενά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Τώρα λοιπόν ο παραγωγός μου έκλεισε μια δουλειά την οποία τη σχεδιάζαμε με το MEGA. Δεν έγινε στο MEGA. Πήγε στον κύριο Μαρινάκη, δεν πήρε κανάλι, έφυγε και από εκεί και θα «ζήσει» στο STAR. Είχαμε συζητήσει με τον Ντορέττα και θέλαμε να δουλέψουμε μαζί. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να δουλέψουμε με την Ντορέττα, διότι η Ντορέττα έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις. Το κυριότερο είναι ότι είναι μητέρα πια και θέλει και χρόνο για τα παιδιά της.»