Θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας του χρόνου στο Πρωινό; Η απάντηση του παρουσιαστή…

Γιώργος Λιάγκας
Τέλος στα σενάρια. Αυτή την απόφαση έχει πάρει ο Γιώργος Λιάγκας...

Το ερώτημα που απασχολεί το τηλεοπτικό ρεπορτάζ την τελευταία εβδομάδα είναι ένα: θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας του χρόνου στο Πρωινό; Ποιος θα μπορούσε να δώσει πιο αξιόπιστη απάντηση εκτός από τον ίδιο; Ο παρουσιαστής απάντησε στους δημοσιογράφους… ναι μεν, αλλά… Όλα τα ενδεχόμενα φαίνεται πως παραμένουν ανοιχτά.

«Επειδή εμένα δεν μου αρέσει να λέω ψέμματα, το έχω εκφράσει κάθε χρονιά και φέτος το εκφράζω λίγο πιο σοβαρά από τις άλλες χρονιές, ότι θεωρώ πως κάποια στιγμή ένας κύκλος που έχει ανοίξει πρέπει να κλείνει. Το να είσαι έξι χρόνια -μαζί με την Φαίη βέβαια- πρώτοι σε όλα τα κοινά με μεγάλη αποδοχή του κόσμου, είναι ένας κύκλος που σε ότι αφορά εμένα έχει κλείσει».

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει ανοίξει κάποιος άλλος και δεν μπορώ να σας πω αν θα φύγω από το Πρωινό. Γιατί δεν υπάρχει κάτι, ένα ή περισσότερα, στον ΑΝΤ1 που να καλύπτουν την εργασιακή σχέση μου με τον σταθμό. Άρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, εγώ παραμένω στο Πρωινό και τον Οκτώβριο θα με δείτε, είμαι ειλικρινής. Αν, τώρα, προκύψουν οι συνθήκες, τα προγράμματα που θα καλύψουν την παρουσία μου και τη συνεργασία μου με τον σταθμό, η επιθυμία μου θα ήταν κάποια στιγμή να αποχωρήσω».