Τέρης Χρυσός: Αποκάλυψη! Γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ;

Πόσο χρονών είναι ο τραγουδιστής και πως οδηγήθηκε σε έμφραγμα πριν από μερικά χρόνια;

Η ζωή του θα μπορούσε να είναι κινηματογραφική ταινία και ο ίδιος είχε σκεφτεί μάλιστα και τους πρωταγωνιστές που θα τον ενσάρκωναν τόσο σε μικρή όσο και η μεγαλύτερη ηλικία, Καλατζόπουλος – Ξανθόπουλος. Ο 78χρονος σήμερα Τέρης Χρυσός το πρωί της Τετάρτης και λίγο πριν τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας εμφανίστηκε στα «Καλημερούδια» και αποκάλυψε πως πριν από λίγα χρόνια έπαθε έμφραγμα, αλλά και γιατί δεν παντρεύτηκε.

«Έχω πάθει ένα έμφραγμα πριν από 7 χρόνια πολύ σοβαρό, με πήγαν στο Ωνάσειο, μου έκαναν μπαλονάκι και επέζησα. Είχα πάει σε ξενοδοχείο για την εκδήλωση που γινόταν για το βιβλίο που είχε βγάλει η Άννα Καλουτά και μόλις τελείωσε, είχα ένα αυτοκινητάκι, δεν το πήρα, λέω θα πάρω ταξί. Περιμένω απέναντι από το ξενοδοχείο και περιμένοντας το ταξί, περνάει ένα μηχανάκι, είχα μια τσάντα κρεμασμένη στο χέρι, μου δίνει μια σπρωξιά, μου τραβάει την τσάντα και είχα μέσα το πορτοφόλι μου, τα κλειδιά του σπιτιού, τα πάντα. Μέσα στο πορτοφόλι μου είχα πέντε πιστωτικές κάρτες και η βλακεία μου η μεγάλη, είχα και τα pin και σε μία ώρα μου πήραν 10 χιλιάδες ευρώ. Την άλλη μέρα το πρωί έπαθα έμφραγμα. Ήρθε η αστυνομία εκεί, δεν είχα να μπω σπίτι μου, δεν είχα τα κλειδιά του αυτοκινήτου, έφερα κλειδαράδες. Αυτή όλη η πίεση, η στεναχώρια, την άλλη μέρα δεν μπορούσα να καταπιώ. Δεν λιποθύμησα, δεν έπεσα αναίσθητος, αλλά αισθάνθηκα έναν κόμπο εδώ σα να είχα φάει ένα κομμάτι ψωμί και δεν κατέβαινε και πόνος και κρύος ιδρώτας και λέω γιατί το έχω αυτό. Και παίρνω τηλέφωνο την κυρία Άννα Μουζάκη και μου λέει να πας αμέσως έχω μια γνωστή καρδιολόγο.»

Τέρης Χρυσός: «Δέχθηκα απόπειρα βιασμού όταν ήμουν οκτώ χρονών»

Για το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ: «Για αυτό θα έλεγα από τη μία ότι φταίω πολύ εγώ και από την άλλη φταίει και η συγχωρεμένη η μητέρα μου, γιατί είχα ένα Οιδιπόδειο σύμπλεγμα με τη μάνα μου και η μάνα μου ήθελε να είναι πανταχού παρούσα. Παντού ήθελε να έχει τον πρώτο λόγο. Εάν πήγαινα να τραγουδήσω στην Πάτρα «Θα έρθω κι εγώ μαζί» μου έλεγε, αν πήγαινα στο Χίλτον να τραγουδήσω «Α, θα έρθω και εγώ μου έλεγε». Επειδή ήταν παλιά τραγουδίστρια μου έλεγε «τι δεν θα έρθω εγώ;» και της έλεγα «ρε μαμά…» Τίποτα! Καβγάδες ομηρικοί….» αφηγήθηκε ο τραγουδιστής στην τηλεοπτική εκπομπή.»