Τατιάνα Στεφανίδου: «Το Star ήταν κοντά μου και στις δύσκολες στιγμές»

«Είναι ίσως η πιο ευχάριστη, γλυκιά, όμορφη εκπομπή που έχω κάνει ποτέ»!

Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν η πρώτη καλεσμένη του Μάρκου Σεφερλή αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή «Mega με μία». Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, η παρουσιάστρια του Star μίλησε για όλους και για όλα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε η Τατιάνα για την τηλεόραση και την πορεία της μέχρι σήμερα

Μία…

«Είναι ίσως η πιο ευχάριστη, γλυκιά, όμορφη εκπομπή που έχω κάνει ποτέ. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω από το στούντιο, κάνω τη σύσκεψη με όλα τα παιδιά και είμαι χαρούμενη. Έχω θετική ενέργεια, καλή διάθεση, το ίδιο και μέσα στο στούντιο». 

Η πιο ευχάριστη τηλεοπτική της στιγμή…

Καλύτερα αισθάνομαι σε αυτή την εκπομπή που κάνω τώρα, γιατί μπορώ να παρουσιάζω και τα θέματα που με ενδιαφέρουν τα πιο κοινωνικά, μπορώ να παρουσιάζω και τα lifestyle. Μου αρέσει η μόδα, η μαγειρική… άρα είναι μια εκπομπή που μπορώ να παρουσιάσω ότι θέλω και να είμαι πιο χαλαρή.

Η πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή…

Υπήρχαν δύο εκπομπές που δεν ήθελα να κάνω με τίποτα. Η εκπομπή που με έκανε γνωστή, μου έδωσε δουλειά, μεταγραφές και λεφτά, ήταν το Gossip. Δεν με έκανε να νιώθω άνετα, το έκανα. Όσο έβλεπα ότι είχε τεράστια επιτυχία το συνέχιζα. Από την άλλη, μέσα μου είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν πέρναγε καλά. Έβγαζα μια επιθετικότητα, μια σκληρότητα γιατί δεν μπορούσα να το διαχειριστώ εγώ μέσα μου, γιατί κατά βάθος δεν μου άρεσε αυτό που έκανα. Όμως είχε τεράστια επιτυχία. Επίσης, υπήρχε μια άλλη εκπομπή που με έκανε ακόμα πιο δυστυχισμένη. Είχα τρομερή πίεση από τον ΑΝΤ1 μετά το Fame Story να κάνω μια εκπομπή που λεγόταν Big Mother. Υπέφερα και με αυτό.

Τα επόμενα επαγγελματικά βήματα…

«Τον Μάιο θα συζητήσω με το κανάλι μου. Αν το κανάλι θέλει να συνεχίσω τη συνεργασία μαζί του, θα συνεχίσω γιατί το κανάλι μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και το λατρεύω το Star γιατί μου έχει φερθεί καλά. Οι συνεργασίες οι επαγγελματικές για μένα κρίνονται και από τις κακές στιγμές. Το Star δεν ήταν κοντά μου μόνο στις καλές στιγμές, ήταν κοντά μου και στις δύσκολες στιγμές και με στήριξε και συνεχίζει να με στηρίζει. Όταν έχω τέτοια αντιμετώπιση λέω ότι το Star το λατρεύω, το τιμώ ότι απόφαση και αν πάρει. Αν το κανάλι με θέλει θα μείνω και αν μου προτείνει κάτι άλλο αυτό θα κάνω. Θα δω πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα του Star για του χρόνου, τι θέλουν, τι σκέφτονται και μετά θα αποφασίσουμε».

https://www.youtube.com/embed/IQWD773-lVY