Τατιάνα Στεφανίδου: Η συγκινητική αναφορά στον Λάμπρο Χαβέλα ένα χρόνο μετά τον ξαφνικό χαμό του

Τατιάνα Στεφανίδου

Όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου λίγο μετά την έναρξη του Tatiana Live.

Η Τατιάνα Στεφανίδου λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής της «Tatiana Live» καλωσόρισε στην εκπομπή τον Βασίλη Σπανό, εξηγώντας τους λόγους που ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης δεν θα βρίσκεται στην ομάδα της αυτή τη σεζόν.

«Να ευχηθώ ειδικά στον Βασίλη μας. Να πω ότι ο Δημήτρης (Μαυροκεφαλίδης) δεν θα είναι μαζί μας, παρόλο που τον είδατε στο τρέιλερ. Τέσσερις μέρες πριν βγούμε στον αέρα μας ανακοίνωσε ότι θα φύγει από την εκπομπή για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Βρήκε όπως μας είπε δουλειά σε μια πολυεθνική στο Λονδίνο που το όνειρο του ήταν να ζήσει στο Λονδίνο. Μας υποσχέθηκε ότι θα μας βγάζει ανταποκρίσεις και θέματα. Δημιουργήθηκε μια αναστάτωση γιατί τέσσερις μέρες πριν την πρεμιέρα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά έχουμε τον Βασίλη Σπανό κοντά μας, δυναμικό επίσης, δημοσιογράφο, ρεπόρτερ πολλά χρόνια, μάχιμος δημοσιογράφος, ο οποίος θα είναι κοντά μας και τον καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά» ανέφερε η δημοσιογράφος.

[dfp_ads id=236982]

Η Τατιάνα Στεφανίδου ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Δημήτρη Μαυροκεφαλίδη για το νέο του ξεκίνημα και συγκινημένη αναφέρθηκε στον συνεργάτη της, τον δημοσιογράφο Λάμπρο Χαβέλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο…

«Το ζήτημα είναι να είναι οι άνθρωποι καλά. Γιατί να θυμηθούμε ότι κλείνουμε ένα χρόνο από τη στιγμή που χάσαμε ένα δικό μας άνθρωπο. Ήταν μια μέρα πριν την περσινή μας πρεμιέρα όταν χάθηκε ο Λάμπρος Χαβέλας σε τροχαίο. Δεν τον ξεχνάμε τον Λάμπρο μας. Τον αγαπάμε, τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας, τον σκεφτόμαστε, η φωτογραφία του είναι στο γραφείο μας και να θυμίσουμε σήμερα ότι πέρασε ένας χρόνος από τότε που έφυγε από κοντά μας.»