Η Τατιάνα Στεφανίδου στην κριτική επιτροπή του Dancing with the stars

Dancing with the stars

Διπλές χορογραφίες για τα αστέρια του “Dancing with the Stars”: 1  με τους παρτενέρ και 1 σε ομάδες!

To “Dancing with the Stars” επιστρέφει αυτή την Παρασκευή 23 Μαρτίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, με το 9o live και μας επιφυλάσσει ακόμη μια φορά guest καλεσμένους και εκπλήξεις.Οι κριτές μας, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργος Λιάγκας, θα υποδεχτούν αυτή τη φορά για guest κριτή της βραδιάς, την Τατιάνα Στεφανίδου για να σχολιάσει τις χορογραφίες και να κρίνει τα αστέρια μας και τους παρτενέρ τους, με το προσωπικό της στυλ.

Μαζί μας θα είναι και η Demy, που θα την απολαύσουμε ζωντανά στο πλατό, μαζί με τους χορευτές της, όχι μόνο να ερμηνεύει αλλά και να χορεύει το νέο της τραγούδι «Όριο Κανένα».

Η Ευαγγελία Αραβανή, σταθερά στο τιμόνι της παρουσίασης, θα μας οδηγήσει σε αυτή τη χορευτική βραδιά και ο Σάββας Πούμπουρας όπως πάντα θα μας μεταφέρει τον παλμό από τα backstage.

Όσο για τα αστέρια μας, ο χορός γίνεται ομαδική υπόθεση… Αυτή την Παρασκευή, εκτός από τη χορογραφία που θα εκτελέσουν με τους παρτενέρ τους, τα 9 ζευγάρια μας θα σχηματίσουν ομάδες των τριών και θα χορέψουν ένα ακόμη χορό, με πολλά υποσχόμενες χορογραφίες:

·         Team 1: Άνθιμος Ανανιάδης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Άννυ Πανταζή με cha cha cha χορογραφία

·         Team 2: Μιχάλης Σεΐτης, Μαρία Κορινθίου και Βαγγέλης Κακουριώτης με hip hop

·         Team 3: Κώστας Τσουρός, Μυριέλλα Κουρεντή και Όλγα Πηλιάκη με Paso doble

Team Dance και Team Spirit αυτή την Παρασκευή 23 Μαρτίου στο “Dancing with the Stars”, όπως πάντα για πολύ καλό σκοπό!