Τατιάνα Στεφανίδου: «Η επιτυχία δεν είναι δεδομένη, κάθε χρονιά είναι διαφορετική»

Τατιάνα Στεφανίδου

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Tatiana Live, η παρουσιάστρια μιλά για όλα...

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της στο Epsilon, η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε για όλα στα Αποκαλυπτικά. Η νέα τηλεοπτική σεζόν, η επιτυχία, οι συνεργασίες…

«Δεν είναι δεδομένη η επιτυχία. Με εκπλήσσει κι εμένα. Κάθε φορά όταν ξεκινάει μια τηλεοπτική σεζόν, κανείς μα κανείς, όση διαχρονικότητα κι αν έχει, δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμά της. Αυτό το έχουμε δει με πάρα πολλά παραδείγματα και με τον εαυτό μου – υπάρχουν χρονιές που έχουμε πάει καλά, υπάρχουν χρονιές που δεν έχουμε πάει καλά, υπάρχουν χρονιές αλλαγών, υπάρχουν χρονιές ηρεμίας… Κάθε χρονιά είναι διαφορετική με αβέβαιο μέλλον.

[dfp_ads id=236982]

Φέτος θα δείτε την εκπομπή που έκανα τα δύο τελευταία χρόνια στο Epsilon. Δεν θέλω να αλλάξω κάτι γιατί φάνηκε ότι ο κόσμος πάρα πολύ την αγάπησε και τη στήριξε. Στην πορεία θα κρίνουμε αν κάτι πρέπει να αλλάξει ή να ανανεωθεί.

Ενδιαφέρομαι για όλους τους συνεργάτες μου, θέλω να βγαίνουν όλοι καλά. Βεβαίως στο Epsilon γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά από το ενδυματολογικό. Κάθε φορά όταν μπαίνουν τα παιδιά στο στούντιο για να πουν τα θέματά τους, τα καμαρώνω και με εκπλήσσουν. Παρόλο που είμαστε πολλοί στο Epsilon και είναι μικρό το τμήμα, τα παιδιά είναι εξαιρετικά.

Είμαι προστατευτική με τους συνεργάτες μου και με την οικογένειά μου, είμαι πολύ μαμά. Όταν «πέφτω» εγώ ψυχολογικά, το χέρι μου κρατά η Νατάσα Τσόλκα, η αρχισυντάκτριά μου. Υπάρχουν κάποιες συνεργασίες που είναι διαχρονικές, άνθρωποι πάνω στους οποίους μπορώ να ακουμπήσω».