Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το Star

«Συχνά ξεκινάμε με μεγάλο πάθος και έρωτα. Στην πορεία ο γάμος συνεχίζεται, μεταμορφώνεται και εξελίσσεται σε αγάπη».

Η απόφασή της το περασμένο καλοκαίρι ξάφνιασε πολλούς. Η Τατιάνα Στεφανίδου μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο Star έκανε μια καινούργια αρχή στο ανερχόμενο Epsilon. Στο τέλος των δύο πρώτων εβδομάδων που βρίσκεται στον αέρα η νέα της εκπομπή «Tatiana Live», τα νούμερα τηλεθέασης επιβραβεύουν με τον δικό τους τρόπο την επιλογή της παρουσιάστριας. Ποιος ήταν όμως ο παραγματικός λόγος για την αλλαγή επαγγελματικής στέγης της δημσοιογράφου;

«Οι επαγγελματικές σχέσεις για τους δημοσιογράφους παρουσιαστές και γενικά τα πρόσωπα της τηλεόρασης είναι σαν τους γάμους. Συχνά ξεκινάμε με μεγάλο πάθος και έρωτα. Στην πορεία ο γάμος συνεχίζεται, μεταμορφώνεται και εξελίσσεται σε αγάπη. Για μένα όμως, για να μπορέσω να δημιουργήσω επαγγελματικά, αν μείνει μόνο η δυνατή αγάπη και χαθεί ο έρωτας, είναι δύσκολα τα πράγματα. Πήρα το ρίσκο μου, ήταν δύσκολη απόφαση γιατί ήρθα σε μικρότερο κανάλι. Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στο πάθος, τη δημιουργία και για αυτό το έκανα», εξομολογήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Για την πορεία της εκπομπής «Μία» που παρουσίαζε στο Star, η Τατιάνα λέει: «Η περσινή μου χρονιά ήταν η καλύτερη μου. Όταν ξεκίνησε είπα “Δεν υπάρχει αύριο” γιατί ξεκίνησε άσχημα. Ωστόσο φάνηκε οτι δεν πρέπει να φοβάμαι τίποτα. Όπως γύρισε και επειδή τα πράγματα πήγαν καλά μετά τον Ιανουάριο, κατέληξα πως δεν πρέπει να φοβάμαι τίποτα».

https://www.youtube.com/embed/bXqtMKuOMXE