Τατιάνα Στεφανίδου: «Αυτό που έκανε φέτος ο Σεφερλής ήταν άθλος»!

«Ο Λιάγκας είναι ένα καθιερωμένο πρωινό, για να χτίσει κάποιος κάτι απέναντι είναι πολύ δύσκολο».

Εποχή ανανεώσεων συμβολαίων και μεταγραφών η τρέχουσα, όμως στο «Mega με μία» οι παρουσιαστές δεν έχουν ιδέα για το τηλεοπτικό τους μέλλον. «Δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω τίποτα τι συζητάνε. Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα και έχει ο Θεός. Δεν μπορώ να σου πω αν θα είμαι ή όχι, αν δεν ξέρω πως είναι το πρωινό», δήλωσε η Χριστίνα Πολίτη..

Το θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Μία» και η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να σημειώσει κάποια πράγματα σχετικά με την καθυστέρηση που έχει κάθε χρόνο το Mega στις αποφάσεις του. «Αν είναι κάθε καλοκαίρι να περιμένεις να έρθει ο Σεπτέμβρης για να απαντήσεις στον βασικό σου παρουσιαστή, να του κάνεις μια πρόταση, θα έρθει μια ώρα σαν τον Γιώργο και τη Φαίη που θα μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και θα πάνε εκεί που τους ανοίγουν την πιο μεγάλη αγκαλιά. Διότι, ο ΑΝΤ1 όταν θέλει κάποιον, πολιορκεί ασταμάτητα και ασύστολα και σε κάνει να αισθανθείς θεός. Και φαντάζομαι ότι θα τους πολιορκούσαν δύο χρόνια. Ο Γιώργος δεν θα ήθελε να φύγει από το Mega. Κάπως έτσι χάνει το Mega ανθρώπους που μετά είναι πληγή για να τους αντικαταστήσει. Κι επειδή ο Σεφερλής τους «βγήκε» και δεν είναι εύκολο να σου «βγει» κάποιος απέναντι σε ένα τόσο επιτυχημένο πρωινό. Ο Λιάγκας είναι ένα καθιερωμένο πρωινό, για να χτίσει κάποιος κάτι απέναντι είναι πολύ δύσκολο. Αυτό που έκανε φέτος ο Σεφερλής ήταν άθλος! Άθλος! Άθλος! Και ακόμα είναι. Διότι, είχε διακυμάνσεις, αλλά τα καταφέρανε και ακόμα στέκονται», τόνισε η Τατιάνα. 

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που αποφεύγει να πει οτιδήποτε για τη μετακόμισή του στον ΑΝΤ1, δήλωσε για το Mega με μία»: «Θα ήθελα να γιορτάσουμε όλοι μαζί μια επιτυχή χρονιά συνεργασίας. Δεν θα ήθελα να συγκρίνω, όμως αυτή είναι πολύ δυνατή. Είναι μια χρονιά στην οποία πέρασα πολύ καλά. Είναι δηλαδή στο Top 2». 

Αίσθηση έκανε και η εξής δήλωση της Χριστίνας Πολίτη; «Αυτή τη χρονιά δεν άκουσα κάτι σε μας άσχημο για τους άλλους. Τα προηγούμενα χρόνια όλοι άκουγαν Λιάγκα και γινόντουσαν κίτρινοι και όταν φεύγουν μετά γλείφουν τον Λιάγκα»!