Τάραξε τα νερά της Μυκόνου η καυτή τηλεπερσόνα!

τηλεπερσόνα

Η εκρηκτική ηθοποιός και μοντέλο Joanna Krupa αναστάτωσε την Μύκονο.

Πύραυλος… αμερικανικής και πολωνικής προέλευσης χτύπησε την Μύκονο. Η εκρηκτική ηθοποιός και μοντέλο Joanna Krupa εμφανίστηκε με μπικίνι στην παραλία της Παράγκας, αναστατώνοντας τους λουομένους και συγκεντρώνοντας πολλά βλέμματα θαυμασμού.

Γνωστή στην Αμερική κυρίως για την συμμετοχή της στις τηλεοπτικές εκπομπές Dancing With The Stars, Top Model και The Real Housewives of Miami, η γεννημένη στην Πολωνία 38χρονη καλλονή απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι μονή της, αφού πρόσφατα πήρε διαζύγιο από τον εδώ και τέσσερα χρόνια σύζυγό της επιχειρηματία Romain Zago.

[dfp_ads id=236982]

Η κάμερα του Mykonos Live TV την απαθανάτισε μέσα και έξω από την θάλασσα και φυσικά έκανε ζουμ στο θανατηφόρο κορμί της! Η Joanna, την οποία στο νησί των Ανέμων συνοδεύει εξωτερικό συνεργείο, έχει κάνει εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά, μεταξύ των οποίων τα Playboy, FHM, Inside Sport, Stuff και Maxim.

Το αμερικανικό Playboy στο τεύχος Ιουλίου του 2005 τής έκανε εκτενές φωτογραφικό αφιέρωμα. Το περιοδικό Maxim την κατέταξε 61η στην λίστα με τις 100 πιο καυτές παρουσίες του 2006. Το γερμανικό Maxim την ψήφισε φωτομοντέλο της χρονιάς για το έτος 2004/2005. Το περιοδικό GQ σε τεύχος του την έχει παρουσιάσει με τον τίτλο: η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο.

Οι αποδείξεις στο βίντεο του Mykonos Live Tv:

https://www.youtube.com/watch?v=-FwU9VkjbQQ