Τάκης Σπυριδάκης: Ο θάνατος που τον σημάδεψε!

«Μου κόστισε πολύ».

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο Τάκης Σπυριδάκης εκμυστηρεύτηκε για τις πιο δύσκολες περιόδους τις ζωής του, αλλά και τα πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει…

«Νομίζω ότι δυσκολεύτηκα πάρα πολύ και για να το θυμάμαι ακόμα σημαίνει ότι ήταν πάρα πολύ έντονο, το ’78 που πήγα στρατιώτης ήταν πολύς ο καιρός και νομίζω ότι ήταν μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου, γιατί πάνω στα καλύτερα σου χρόνια είσαι αγκαλιά με το τίποτα.

Τάκης Σπυριδάκης: «Ήμουν στα πρόθυρα του Κορυδαλλού»

Η απώλεια της αδελφής μου που ήταν μάλιστα και πρόσφατη ήταν ένα μεγάλο γεγονός για εμένα, έφυγε από την ζωή την Πρωτοχρονιά. Το περιμέναμε, αλλά όσο αναμενόμενο και να είναι, όταν συμβαίνει, συμβαίνει. Μου κόστισε πολύ» αναφέρει ο Τάκης Σπυριδάκης για τον πρόσφατο χαμό της αδελφής του.

Όσον αφορά για τα πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει στη ζωή του, ο ίδιος λέει: «Είναι αρκετά πράγματα, ένα από όλα είναι ο γάμος. Δεν ήμουν φτιαγμένος για να μπορέσω να ζήσω με αυτές τις συνθήκες, με ό,τι εννοούμε όταν λέμε γάμο. Ο γάμος είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση. Με την μητέρα των παιδιών μου ζήσαμε υπέροχα 20 χρόνια, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.»