Τα …τύμπανα της ομάδας «Ηχόδραση» χτυπούν για τον ελληνικό τελικό

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο διαγωνισμός του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό φεστιβάλ ευρωπαϊκού τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου σε στούντιο της ΕΡΤ, στην Κατεχάκη. Μάλιστα τα στελέχη της ΕΡΤ προσπαθούν να… αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα που έχουν προκύψει όπως το ποιοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά το διαγωνισμό. Εκτός από τους διαγωνιζόμενους, τους υπεύθυνους των δισκογραφικών εταιρειών τους και –εννοείται- τους eurofan, στο πλατό θα είναι και λίγοι συγγενείς ή φίλοι των διαγωνιζόμενων. Ωστόσο, γίνεται προσπάθεια να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το διαγωνισμό από κοντά και δημοσιογράφοι αλλά αυτό ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Έτσι… λιτά λοιπόν θα πραγματοποιηθεί φέτος ο διαγωνισμός. Ωστόσο, θα υπάρχει και μία πολύ ωραία μουσική έκπληξη…
 
Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν –κυριολεκτικά – την ομάδα «Ηχόδραση» του Νίκου Τουλιάτου. Η διάσημη ομάδα κρουστών θα βρεθεί επί σκηνής και θα χαρίσει στους τηλεθεατές ένα πραγματικό σόου όπως μόνο αυτή ξέρει. Για την ιστορία –αν και το θεωρούμε περιττό- να αναφέρουμε ότι η «Ηχόδραση» για περισσότερο από 20 χρόνια έχει καταφέρει επάξια να κερδίσει τον τίτλο της πιο καλής ελληνικής -κι όχι μόνο- ομάδας κρουστών. Χαρακτηριστικά να θυμίσουμε τις εμφανίσεις τους στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας που είχε προκαλέσει διθυραμβικά σχόλια σε όλον τον κόσμο. Συνεπώς, πρέπει να πούμε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή επιλογή των υπευθύνων της ΕΡΤ.
 
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Τουλιάτος θα δημιουργήσει για την «Ηχόδραση» ένα απόσπασμα με τα 6 υποψήφια τραγούδια που θα διαγωνιστούν αλλά και ένα ακόμα με διάφορα τραγούδια από παλαιότερους διαγωνισμούς της Eurovision. Μετά τα… τύμπανα «πολέμου» που χτυπούν κάθε φορά με το φεστιβάλ της Eurovision θα είναι η μοναδική φορά που τα τύμπανα και τα υπόλοιπα πρωτότυπα κρουστά που θα χρησιμοποιηθούν θα προσφέρουν ένα απολαυστικό θέαμα!

Γρηγόρης Μελάς