«Τα σκορπούσα τα λεφτά… κάποια στιγμή έμεινα πανί με πανί!»

Θανάσης Ευθυμιάδης

«Το να νομίζεις ότι είσαι star ή ότι είσαι διάσημος είναι γελοίο».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη και στην εκπομπή ΕΔΩ για την εποχή που έπαιρνε πολλά λεφτά μέσα από τις δουλειές του και τον τρόπο που τα σκορπούσε. Ενώ αποκάλυψε για το ρόλο που έπαιξε η σύζυγος του και τον τρόπο που τον ενέπνευσε να αλλάξει κάποια πράγματα.

«Εγώ ευχαριστώ την οικονομική κρίση γιατί ξεκαθαρίσαν τα πράγματα και με τις φιλίες. Ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι, ποιοι είναι να μείνουν και ποιοι είναι να την κάνουν γιατί ήταν δίπλα σου σαν βδέλλες για να σε αρμέγουν. Ήμουν ο άνθρωπος που όταν έπαιρνα τα πολλά λεφτά από την τηλεόραση δεν το είχα στο να το διαχειριστώ το χρήμα. Τα σκορπούσα, οπότε ήταν και πολλοί άνθρωποι που ήταν για αυτό. Πολλές φορές για να πάρουμε ένα μάθημα, μπορεί να γίνει και με άσχημο τρόπο. Σημασία έχει να πάρουμε το μάθημα σε αυτό το μεγάλο σχολείο που λέγεται ζωή. Έβγαζα λεφτά και τα σκόρπαγα. Είχα τρία αυτοκίνητα και πέντε μηχανές. Τι τα ήθελα; Ένας μόνος μου ήμουν; 

[dfp_ads id=236982]

Η γυναίκα μου όχι απλώς στάθηκε στα δύσκολα, αλλά ήταν και δάσκαλος μου και εμπνευστής μου. Γιατί πραγματικά, το να θαυμάζεις κάποιον δεν είναι αρκετό, σκοπός είναι να σε εμπνέει και να τολμήσεις κι εσύ να κάνεις κάτι παραπάνω. Αν δεν τα είχα ζήσει θα μου έλειπαν. Αλλά τα έχω ζήσει και τις δόξες και τα μπουζούκια και στους φίλους μου πάρτε τα διαβατήρια σας και πάμε ένα τριήμερο στην Ολλανδία. Οπότε τα έχω χορτάσει, γύρισα σελίδα και τώρα με γεμίζουν τα απλά πράγματα.

Το να νομίζεις ότι είσαι star ή ότι είσαι διάσημος είναι γελοίο. Αυτό το έβλεπα και από τότε. Και τότε που έπαιρνα τα λεφτά έλεγα τι μου δίνουν τόσα λεφτά, σε ένα χωριό ζούμε τι να τα κάνω. Και τα σκορπούσα.

Έχει έρθει η στιγμή που που χρωστάγανε πάρα πολλά λεφτά και δεν είχα να πληρώσω και εκεί ήταν η βοήθεια της γυναίκας μου. Μου είπε πρέπει να καταλάβεις κάτι, είστε σαν χώρα σε περίοδο πολέμου, οικονομικού πολέμου. Οπότε στον πόλεμο πρέπει να κοιτάξεις τις προτεραιότητες σου, τι θα σώσεις πρώτα. Εγώ προσπαθούσα να είμαι συνεπής στις εφορίες, στις τράπεζες σε όλα και πραγματικά κάποια στιγμή έμεινα πανί με πανί. Και μου λέει μισό λεπτό, αυτοί που σου χρωστάνε σου τα δίνουν;» ανέφερε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στη συνέντευξη του.