Τα σχόλια της Ζήνας Κουτσελίνη για το «Μες στην καλή χαρά»

Ποιο θεωρεί ότι είναι το ελάττωμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τι είπε για την σχέση της με την Κατερίνα Καραβάτου;

Σε μία συνέντευξη για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα του Alpha και όχι μονο, η υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε στην παρέα του Happy Day, γιατί ανέλαβε την αρχισυνταξία του Μες στην καλή χαρά και μίλησε για τις παρουσιάστριες της εκπομπής Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Κατερίνα Καραβάτου.

Γιατί ανέλαβε αρχισυντάκτρια του «Μες στην καλή χαρά»:«Φεύγοντας η Ναταλία για μένα ήταν ένα στοίχημα να ξαναδώ αυτή την εκπομπή να πετυχαίνει. Γιατί όταν υπάρχει η Ναταλία Γερμανού που είναι ένα δυνατό πρόσωπο, όπως όταν ήταν η Σοφία Αλιμπέρτη, ήθελα να δω αν τα κότσια μου φτάναν, γιατί ξέρεις όταν κάποιος φεύγει και κάποιος έρχεται, είναι πολύ δύσκολο το μετά. Όταν ξέρεις ότι έχεις τη Ναταλία, είναι η Ναταλία και ξέρεις πως βαδίζεις. Όταν ξέρεις ότι έχεις να ρολάρεις μια παρέα, αυτό για μένα είναι το σπουδαίο. Ήταν πρόκληση η παρέα»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θεωρώ ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα πολύ δυνατό τηλεοπτικό πρόσωπο. Την πιστεύω πάρα πολύ και για μένα, άνθρωποι που με γνωρίζουν , άν δε σε πιστεύω και δεν σε εκτιμώ, δεν μπορώ να δουλέψω μαζί σου. Για μένα δηλαδή είναι πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι μπόρεσα στην αρχή της Κωνσταντίνας, να είμαι μαζί της. Εγώ ως Ζήνα θα την έκανα κεντρικό πρόσωπο σε όποιο κανάλι κι αν ήμουν, γαιτί είναι ένα πρόσωπο που ότι και αν κάνει είναι στο επίκεντρο, είναι ένα πρόσωπο που βγάζει λάμψη, που έχει φως. Γαι μένα στην τηλεόραση είναι ξέρεις τι; Να περπατάς και το περπάτημά σου να είναι θορυβώδες. Να περπατάς και να σε θαυμάζουν. Και αυτό η Κωνσταντίνα το έχει. Από εκεί και πέρα, κανένα πρόσωπο δεν βγήκε στην τηλεόραση και να σας θυμίσω επειδή είμαι παλιά καραβάνα, ούτε και η Ελένη Μενεγάκη, που γαι μένα είναι η νούμερο ένα παρουσιάστρια και δουλέψαμε από τα πρώτα της βήματα μαζί και μου έλεγε «ρε Ζήνα με πιστεύεις εμένα» και της έλεγα «είσαι δυνατό πιόνι, θέλω να με ακούς». θεωρώ λοιπόν ότι δεν πρέπει ένα πρόσωπο να το κρίνουμε από το πρώτο του λεπτό, από τον πρώτο του χρόνο. Θεωρώ ότι πρέπει να του δίνουμε τα περιθώρεια, να δείξει την αλήθεια του. Για εμένα η Κωνσταντίνα είναι πολύ αληθινό πρόσωπο. Αυτό που λέει στον φακό, αυτό και πιστεύει. Δεν κρύβεται. Δηλαδή δεν κάνει δημόσιες σχέσεις. Αν ας πούμε κάποιος καλεσμένος έρθει και νιώσει ότι του λέει ψέματα, θα του πει «μα νιώθω τώρα ότι αυτό που λές δεν το πιστεύεις». Τι πρέπει να γίνει δηλαδή; Πρέπει να κάνει δημόσιες σχέσεις; Πρέπει να τα λέμε στον κόσμο και να του χαϊδεύουμε το αυτί ή να του λέμε την αλήθεια, αυτό που εκείνη τη στιγμή βλέπουμε;

Εγώ είδα μια Κωνσταντίνα που πήγαμε μαζί στην Κρήτη και μιλάμε την σταματούσε ο κόσμος στο δρόμο και γινότανε χαμός. ¨οταν σου λέω χαμός… χαμός. Είχα πολλά χρόναι να το νιώσω δίπλα σε παρουσιάστρια. Και της λέγαν κορίτσι μου τι γλυκός άνθρωπος που είσαι και γιατί σε παρουσιάζουν έτσι. Αυτό για εμένα είναι από μόνο του star quality Που λέω εγώ και το έχουν κι άλλοι άνθρωποι. Και η Ελενίτσα star quality έχει και εσύ star quality έχεις. Από εκεί και πέρα το πως θα το χειριστείς και το πως θα το διαχειριστείς… και η Φαίη star quality έχει. Για εμένα το σημαντικό ξέρεις ποιο είναι; Να μην ξεχνάμε ότι είναι η αρχή ενός προσώπου. Εσύ μπορείς να θυμηθείς, γιατί το ζήσατε παρέα, πως ήταν τα πρώτα βήματα της Φαίης, πως ήταν η Μαριέτα στο «Η Ελλάδα πάιζει», πως ήσουν εσύ την πρώτη σου φορά. Θα σου μιλήσω γαι τη Φαίη, τηλεκτριτικός σήμερα που λέει τα καλύτερα για εκείνη, στην τελευταία σελίδα που είχε σε περιοδικό εφημερίδας έγραφε «πως η Κουτσελίνη που ξέρει να διάλεγει πρόσωπα, έφερε αυτό το … δε θελω να το πω, από τη Θεσσαλονίκη και πιστεύει ότι θα την κάνει παρουσιάστρια. Κι όμως αυτό το ίδιο πρόσωπο μετά από τρία χρόνια όταν πήγε στο MEGA ανακάλυψε πως είναι η νούμερο ένα tv περσόνα. Τα πρώτα της βήματα όμως, δεν είναι αυταά που είναι τώρα.

Εμένα αν με ρωτάς ένα ελάττωμα της Κωνσταντίνας, θα ήθελα σιγά σιγά να βελτιώσει τη φωνή της. Αυτό όμως είναι κάτι που αλλάζει. Τι σημαίνει; Βγαίνω και σε κρίνω, τι κακός που είσαι, δεν κάνεις για παρουσιαστής; Αυτά εδώ τα νάζια τα τέτοια τα βλέπεις σε πολλές παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση; Πες μου μία. Εγώ δε το λέω αρνητικά. Λέω ότι πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες.

Κατερίνα Καραβάτου: «Καμιά φορά να ξέρεις, το θύμα είναι δράστης. Να πω για την Κατερίνα ότι είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία, νομίζω ότι το ίδιο ένιωσε κι εκείνη γιατί στα παρασκήνια της πρώτης εκπομπής μου το είπε. Απόε κεί και πέρα θεωρώ ότι έγω ήμουν λάθος στη σχέση μου με την Κατερίνα, όχι για αυτά που έχω πει για την Κατερίνα, γιατί τα πιστεύω, μέχρι και την τελεία μου. Το λάθος μου ήταν ότι εκφράστηκα με συναίσθημα για έναν άνθρωπο που δεν είχε για μένα. Αυτό, όταν έκανα παιδί κατάλαβα, ότι ουσιαστικά εγώ έκανα παιδί μου την Ελένη την Τσολάκη που δουλεύαμε παρέα και όχι εμένα. Δε με χουχουλιαζα τόσο πολύ. Στην πορεία, όταν έγινα μάνα, κατάλαβα, ότι για να γίνεις μάνα, έχεις ξεφύγει από λάθη του παρελθόντος, είσαι έτοιμος να αγκαλιάσεις αυτό το βρέφος και να δοθείς μόνο σε αυτό. Έτσι λοιπόν έκανα τη δουλειά μου οικογένεια. Έτσι την είχα νιώσει την Κατερίνα, μετά κατάλαβα ότι εκείνη δε το είχε νιώσει αυτό. Άργησα να το καταλάβω και σε αυτόν μου τον παρορμητισμό έβγαλα εγώ συναίσθημα, ενώ εκείνη κράτησε τις επαγγελματικές αποστάσεις. Φέτος κράτησα εγώ αυτό το συναίσθημα και ήμουν απλά επαγγελματίας. Δεν ξέρω πως της φάνηκε της Κατερίνας, πάντως εγώ ήμουν επαγγελματίας»

Δείτε όσα είπε για το Μες στην καλή χαρά:

//www.youtube.com/embed/ptPkc9Pj_sk

Διαβάστε ακόμα:

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Φαίη είναι ένα κομμάτι που ούτε καν τη νιώθω στην εκπομπή»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας καλημερίζει από το κρεβάτι της

Κατερίνα Καραβάτου: Η σπόντα για τον χρόνο, το «ευχαριστώ» στον Δημήτρη Κοντομηνά και το μήνυμα στους τηλεθεατές

Η τηλεθέαση του τελευταίου «Μες στην καλή χαρά»

Τα πρόσωπα που περνούν από δοκιμαστικό για την Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφίζεται με τον…

Μαραθώνιος αποχαιρετισμός από Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μοίρασε «ευχαριστώ» και έβαλε τα κλάματα!

Μες στην καλή χαρά: Ξέστησαν στον αέρα της εκπομπής το σκηνικό!

Η Σπυροπούλου έφερε σε δύσκολη θέση την Καραβάτου με την αποκάλυψη για την τουαλέτα!