Τα πρόσωπα έκπληξη που θα δούμε στο Dancing With the Stars

Περισσότερα από πενήντα πρόσωπα έχουν κάνει ραντεβού με τους υπευθύνους του ΑΝΤ1 για τον επόμενο κύκλο του "Dancing with the stars".

Σε αυτή τη φάση λοιπόν στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι στο… μαγείρεμα, στο να αποφασίσουν δηλαδή ποια από αυτά τα πρόσωπα «δένουν» μεταξύ τους, αλλά και θα κερδίσουν τους τηλεθεατές επιδεικνύοντας τις χορευτικές ικανότητές τους.

Ανάμεσα λοιπόν στα πρόσωπα αυτά που φαίνεται ότι έχουν κερδίσει τα στελέχη του σταθμού και βρίσκονται ένα βήμα πριν να ανέβουν στην πίστα του talent show είναι οι Μαρία Κορινθίου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νίκη Κάρτσωνα,Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και Μαρία Ηλιάκη που πρέπει όμως, να πάρει… άδεια από τον Σκάι, αφού την επόμενη σεζόν θα συνεργαστεί με το κανάλι του Φαλήρου.

Επίσης, ο Ιωάννης Μελισσανίδης είναι ένα από τα πρόσωπα που συναντήθηκε με τα στελέχη του ΑΝΤ1 και είναι λογικό να θέλουν τον πρώην Ολυμπιονίκη να συμμετέχει σε αυτό.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στον Σεπτέμβριο, με σκοπό ο καινούργιος κύκλος του «Dancing with the stars» με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε όλα τα νέα για το Dancing With the Stars εδώ!