«Τα πήρε» ο Τσαρούχας: «Ήρθα ποτέ σε κανένα πάνελ να ρωτήσω πως το κάνετε με τον άντρα σας;»

«Θέλετε να κάνουμε αυτή τη συζήτηση; Φταις εσύ που την στέλνεις!»

Με διάθεση να πει την άποψη του καθαρά και ξάστερα εμφανίστηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας στο «Happy Day» και όταν η κουβέντα ήρθε στην κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα και το πρόσφατο περιστατικό με την απάντηση του στη ρεπόρτερ του «Πρωινού» ο ηθοποιός δεν μάσησε τα λόγια του.

«Δεν το είπα έτσι. Με εκνεύρισαν και το είπα. Ήρθε μια ρεπόρτερ εκεί πέρα και ρώταγε αυτά, αφού της είπα για τα του μαγαζιού» είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να υπερασπίζεται τη δουλειά των συναδέλφων και τον Πασχάλη Τσαρούχα να ανεβάζει τους τόνους…

«Θέλετε να κάνουμε αυτή τη συζήτηση; Φταις εσύ που την στέλνεις. Έχεις ευθύνη. Αν έρθεις στην παράσταση ή στο μουσικό που κάνουμε και ο κιθαρίστας κωλοβαράει ποιος φταίει; Ο κιθαρίστας; Δε θα πεις ο Τσαρούχας δεν είχε το σωστό κιθαρίστα; Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για αυτό που στήνει. Ποια είναι η ποιότητα των συνεργατών σου, οφείλεις να το έχεις προβλέψει.»

Όσο για το επιχείρημα ότι η προσωπική του ζωή αφορά, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε:
Κανένας δεν θέλει να ξέρει. Ο ρεπόρτερ ο οποίος κάνει τη δουλειά του εκείνη την ώρα, έχει καταλάβει με λάθος τρόπο ποια είναι η δουλειά του. Εγώ δεν είπα σε κανέναν ότι δεν θα με ρωτήσεις αυτά τα πράγματα, αλλά από τη στιγμή που με ρωτάς και δεν παίρνεις απάντηση. Με ενοχλεί να εκτίθενται άνθρωποι που δεν έχουν καμία δουλειά. Γιατί εγώ είμαι 30 χρόνια σε αυτή την πιάτσα, είμαι γανωμένος, το ξέρω το έργο πως είναι. Άνθρωποι άσχετοι όμως δεν θέλω να εκτίθενται και δε θέλω να δίνεται φως περισσότερο σε τέτοια πράγματα από ότι στη δουλειά.

«Ναι όμως υπάρχει και ο αντίλογος ότι και η άσχετη που δεν είναι στο χορό θέλει τον Τσαρούχα.» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγάζοντας τον έξω από τα ρούχα του… «Μην το κάνουμε μπακάλικο. Ήρθα ποτέ σε κανένα πάνελ να ρωτήσω πως το κάνετε με τον άντρα σας και που πάτε το βράδυ; Θα σας άρεσε; Και να επιμένω; Δεν θα σας άρεσε.»