Τα νεύρα της Χριστίνας Παππά με τις ερωτήσεις!

Τι την έχει ενοχλήσει;

Σε κακή διάθεση πέτυχε η δημοσιογράφος του Πρωινού την Χριστίνα Παππά. Η ηθοποιός δεν «μάσησε» τα λόγια της και είχε διαφωνίες για όλες τις ερωτήσεις που αφορούσαν τις δηλώσεις της περί παιδιού, την ηλικία της αλλά και τον έρωτα, χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό της…

«Γιατί να μη θέλω; Αλλιώς τα λέω κι αλλιώς… είπα ότι υπάρχει κάποια στιγμή που ήθελα παιδί, μετά δεν ήθελα και είμαι ανά διαστήματα, μία θέλω μια δε θέλω. Αλλά όπως έχω πει, πως θα το κάνω; Μόνη μου το παιδί; Οπότε δεν ξέρω τι θέλω. Είπα ότι υπάρχουν στιγμές.

Δεν επισκέφτηκα τον γυναικολόγο μου. Είπα μια μέρα ξύπνησα πήρα το γυναικολόγο μου και τον ρώτησα. Για όνομα του Θεού, σιγά μην πάω. Ρώτησα από περιέργεια. Δεν είναι πολύ όμορφο. Αν δεν γίνω μαμά, θα γίνω γιαγιά πάντως. Ένα παιδάκι στην οικογένεια το θέλω.

Το «γιαγιά» δε με τρομάζει καθόλου, θα το ήθελα και πάρα πολύ σε πληροφορώ. Οπότε αυτό λέω στον Δημήτρη ή θα προλάβω εγώ, ή θα κάνεις εσύ ένα παιδάκι.

Παιδιά μην παρερμηνεύετε αυτά που λέω, ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Τι 20, τι 30, τι 50, τι 100 αν ερωτευτείς κάποιον ερωτεύεσαι. Αυτά είναι ταμπού.

Τι πάει να πει στην ηλικία του γιου μου; Είναι πάρα πολύ άσχημο έτσι όπως έχει ειπωθεί, με ενοχλεί, είπα ο έρωτας δεν έχει ηλικία.»