Τα μυστικά των κοκκινιστών

Πολύτιμες συμβουλές για τέλεια κρασάτα και κοκκινιστά πιάτα και άλλες λαχταριστές συνταγές μοιράζεται ο Βαγγέλης Δρίσκας, στις «Γεύσεις στη φύση» σήμερα στις 14.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

O Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει βήμα -βήμα τα μυστικά για κλασικά, αγαπημένα μαγειρευτά σε πρωτότυπες γευστικές εκδοχές.

Me τη μεθυστική γεύση της κουμανταρίας φτιάχνει το πιο νόστιμο κρασάτο κοτόπουλο, μαγειρεύει το πιο αρωματικό κοκκινιστό μοσχαράκι με πάπρικα και δείχνει πως μπορεί κάποιος να ετοιμάσει σε λίγα λεπτά τον πιο αφράτο πουρέ με πατάτα και σελινόριζα. Ψήνει μια πρωτότυπη τάρτα με βελούδινη γέμιση από μελίχλωρο και λιαστά ντοματίνια και συνθέτει μια εντυπωσιακή σαλάτα λαχανικών με μήλα και βινεγκρέτ από αποξηραμένα σύκα και πετιμέζι.

Το γλυκό αυτής της Κυριακής ξεπερνά κάθε φαντασία. Αφράτη ζύμη γεμιστή με βελούδινη κρέμα και γλάσο σοκολάτας για επικάλυψη συνθέτουν τα πιο απίθανα cupcakes με γεύση από τα κλασικά και αγαπημένα κοκ.