«Τα έβαλαν» με τον Λιάγκα για… τα λεφτά!

Μπέττυ Μαγγίρα: «Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια και του έχει μείνει αυτό του Καΐλα»

Οι ερωτήσεις στην Ιωάννα Λίλη γύρω από τα χρήματα, αλλά και τα σχόλια του για τα χρήματα που δίνει ο Αντώνης Ρέμος προκάλεσαν τα καυστικά σχόλια των παρουσιαστριών του «Όλα Παίζουν» με τον Γιώργο Λιανό να κάνει χιούμορ ενδιάμεσα για να ελαφρύνει η ατμόσφαιρα.

Κατερίνα Καινούργιου: «Καλέ Εφορία είναι; Τι τον έχει πιάσει με τα λεφτά των άλλων;»

Αλέκα Καμηλά: «Τι εμμονή είναι αυτή με το πόσα βγάζει ο καθένας, πως τα βγάζει, πόσα βγάζει κάθε μήνα. Δηλαδή πραγματικά, είναι λίγο αρρώστια αυτό το πράγμα»

Κατερίνα Καινούργιου: «Και τι σε νοιάζει πόσα βγάζει και τι τα κάνει αν δε τα έχει κλέψει; Γιατί ρωτάει την Ιωάννα Λίλη πως τα ξοδεύετε τα λεφτά; Τι πως τα ξοδεύουν; Όπως θέλουν!»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Ο Λιάγκας έχει άλλα αδέλφια; Αν είναι το μεσαίο παιδί της οικογένειας, να ξέρετε πάντα τα μεσαία παιδιά νιώθουν αδικημένα, λέγονται «σάντουιτς», κουβαλάνε την αδικία συνέχεια. Αυτό είναι ψυχολογικό τραύμα σίγουρα του Λιάγκα. Αν δεν είναι τότε πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια και του έχει μείνει αυτό του Καΐλα. Τι κόλλημα είναι αυτό; Εν τω μεταξύ ρε παιδί μου να πεις ότι είναι κανένας κακομοίρης και παίρνει 600 ευρώ το μήνα και δεν «βγαίνει» ο άνθρωπος, δεν μπορεί να ζήσει να το καταλάβω, αλλά μια χαρά λεφτά θα παίρνει από τον ΑΝΤ1.»

Κατερίνα Καινούργιου: «Γενικότερα του αρέσει πολύ η κλειδαρότρυπα. Τρία είναι τα θέματα που τον ερεθίζουν και τον εξιτάρουν, χωρισμοί, κέρατα και λεφτά. Τα λέει με έναν γλυκό τ΄ροπο όμως και δεν τον παρεξηγείς.»

//www.youtube.com/embed/0kfHI2lRIKc