«Αν τα εννοεί αυτά ο Βαλάντης, τότε και η γυναίκα που είναι μαζί του έχει πρόβλημα»

«Αν το εννοεί 100% ότι μια γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη ή που έχει ένα πρόβλημα ορμονικό, ή που θέλει να φάει για να παχύνει, δεν θα του άρεσε ποτέ...»

Με αφορμή το ρόλο της στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, η Τζένη Διαγούπη αναφέρεται στο θέμα των κιλών και την αντιμετώπιση που είχε η ίδια κοινωνικά: «Σαν γυναίκα σε προσωπικές μου σχέσεις, σε ερωτικές δεν το έχω βιώσει, στο δρόμο έξω το έχω ακούσει. Έχω βρεθεί στο δρόμο και λένε «Α, η χοντρή, περνάει η χοντρή. Είμαι στα ίδια κιλά 82 – 83 από τα Χριστούγεννα.». Η κουβέντα πηγαίνει στις δηλώσεις που έκανε ο Βαλάντης«Θέλω η γυναίκα να προσέχει, αν παχύνει θα χωρίσω». Η ηθοποιός, δεν μασάει τα λόγια της και δίνει τη δική της απάντηση: «Είμαι σε δύσκολη θέση για αυτή την ερώτηση που θέλεις να μου κάνεις, γιατί ξέρω ποια είναι η ερώτηση, την έχω φανταστεί. Απλά νομίζω, με όλη μου την ειλικρίνεια, ότι το είπε λίγο, για να κάνει λίγο φασαρία. Δεν ξέρω αν το εννοεί 100%. Αν το εννοεί 100% ότι μια γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη ή που έχει ένα πρόβλημα ορμονικό, ή που θέλει να φάει για να παχύνει, δεν θα του άρεσε ποτέ, ή θα την χώριζε – το θα την χώριζε ήταν το πιο δύσκολο. Αν εκείνος με μία γυναίκα που είναι μαζί της την αγαπάει μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση, θα πω ότι και η γυναίκα που είναι μαζί του έχει πρόβλημα»

Η Τζένη Διαγούπη μιλά ακόμα για την πρόταση που της έγινε από το YFSF, αλλά δεν είχε κάποιο νεότερο μετά το ραντεβού που έκανε και δηλώνει πως σε ένα ερημικό νησί θα προτιμούσε να είναι μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα γιατί κάτι θα έβρισκε να έτρωγαν και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για… πιο ερωτικές καταστάσεις.