SYTYCD: Ξέσπασε σε κλάματα η διαγωνιζόμενη! Μεταξόπουλος: «Οι δικαιολογίες είναι για τους δειλούς»

SYTYCD

Η κριτική που δέχτηκε η διαγωνιζόμενη και η ανατροπή τελευταία στιγμή!

H 23χρονη Εύα Σωμαρακάκη μέσα από τα αγχωμένα σηκώματα που έκανε στην οντισιόν του SYTYCD, αλλά και τα όσα είπε για τα κρατήματα του παρτενέρ της πυροδότησε τα σχόλια του Πάνου Μεταξόπουλου:

[dfp_ads id=236982]

«Εύα εμένα στο χωριό μου μου έχουν μάθει ότι οι δικαιολογίες είναι για τους δειλούς. Και ο καβαλιέρος σου να έφταιγε, έπρεπε να πεις, όχι εγώ φταίω. Γιατί αυτός ο κακομοίρης ήρθε να σε βοηθήσει. Δεν θα μέναμε ποτέ στο σήκωμα για το αν θα σε κόβαμε ή όχι. Αν θα σε κόψουμε, θα σε κόψουμε γιατί από την αρχή μέχρι το τέλος ξεκίνησες να μας λες μια ιστορία στην ίδια νότα. Αν ο χορός είναι μια ευθεία γραμμή δεν έχει να σου πει τίποτα απολύτως, οτιδήποτε τεχνικό και να έκανες. Που δεν έκανες και τίποτα καταπληκτικό τεχνικό» ανέφερε συγκεκριμένα ο κριτής.

Στην συνέχεια ο Ιβάν Σβιτάιλο και ο Κωνσταντίνος Ρήγος είπαν «όχι» για την επόμενη φράση, ωστόσο ο Πάνος Μεταξόπουλος δεν θέλησε να δώσει έτσι εύκολα το δικό του όχι….

«Έχω πιαστεί από μια φράση που έχεις πει, για αυτό δυσκολεύομαι να σου πω κατευθείαν όχι. Ότι «ήρθες για να ζήσεις το όνειρο σου». Συναισθηματικά αυτό με έχει εγκλωβίσει πάρα πολύ. Ας πάρει κάποιος την ευθύνη, ένα από τα δύο «όχι»…είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος κάνοντας την Εύα να ξεσπάσει σε κλάματα. Τελικά ο Ιβάν Σβιτάιλο ήταν εκείνος που …πήρε πίσω το δικό του «όχι» και της έδωσε το εισιτήριο για το Bootcamp.