SYTYCD: «Λύγισε» ο Πάνος Μεταξόπουλος όταν τον είδε να χορεύει!

Πάνος Μεταξόπουλος

Η ιστορία πίσω από τη χορογραφία του και η σχέση με τον Πάνο Μεταξόπουλο.

Ο 22χρονος Γιάνης Διβάνης από τα Τρίκαλα αφιέρωσε αυτή του την επιτυχία στη μητέρα του, η οποία έφυγε πριν ένα χρόνο από τη ζωή.

«Υπήρχαν πολλές δυσκολίες που με κράτησαν πίσω στο χορό. Το κυριότερο ήταν  που πριν ένα χρόνο χάσαμε την μαμά και μετά από εκεί δεν είχα το κουράγιο να κάνω απολύτως τίποτα. Πλέον νιώθω πολύ δυνατός γιατί μου δίνει δύναμη η μαμά επειδή μου είχε πει «Μην σταματήσεις ποτέ να χορεύεις για κανέναν λόγο. Ό,τι και να γίνει εγώ θα σε στηρίζω πάντα για αυτό που αγαπάς. Και έτσι νιώθω πολύ δύναμη» εκμυστηρεύτηκε πριν μπει για να χορέψει.

[dfp_ads id=236982]

Η χορογραφία του συγκίνησε τους κριτές και η ιστορία της συμπληρώθηκε λίγο αργότερα κάνοντας τα μάτια να βουρκώσουν….

«Θα προσπαθήσω να είμαι λίγο συγκρατημένος για διάφορους λόγους. Η μαμά σου ήταν…»

«… Αυτή που γνωρίζετε…»

«Κάτσε λίγο να το ξεπεράσω. Η μαμά σου ήταν πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Έχεις ένα διπλό βάρος διότι είσαι κι εσύ χορευτής πια. Πρέπει να πάρεις στην πλάτη σου αυτό που άφησε και να το συνεχίσεις. Έκανε καταπληκτικά πράγματα. Ήμασταν συμμαθητές στην Κρατική. Έκανε διαγωνισμούς στη Βέροια. Βοήθησε πάρα πολύ το χορό. Όταν σε έβλεπα και να χορεύεις, καταλαβαίνεις ότι όλες αυτές οι εικόνες ήρθαν ξανά στο κεφάλι μου» είπε συγκινημένος ο Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίος έδωσε στον νεαρό το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

«Ήταν συμμαθήτρια μου στην Κρατική. Έφυγε μετά πήγε στα Τρίκαλα, άνοιξε δική της σχολή. Είχε φτιάξει δικό της διαγωνισμό στη Βέροια. Πήγαιναν όλες οι σχολές από τη Θεσσαλονίκη, Βέροια, Καβάλα. Βοήθησε πάρα πολύ το χορό. Και ξαφνικά πριν από ένα χρόνο μάθαμε ότι μέσα σε ένα μήνα έφυγε από τη ζωή» εξήγησε λίγο αργότερα στους υπόλοιπους κριτές.

Βρείτε εδώ όλα τα νέα για το SYTYCD!