Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπακωστοπούλου! «Έκλαιγα αφάνταστα τις ώρες που δεν ήμουν κοντά της…»

Κατερίνα Παπακωστοπούλου

«Αρχικά μπήκαμε νοσοκομείο με πολύ πυρετό, μωβ χέρια, μωβ νύχια, μωβ πρόσωπο», εξομολογείται για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης της!

Στην εκπομπή “Εμείς” και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, που μίλησε μεταξύ άλλων για την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε η κόρη της.

[dfp_ads id=236982]

«Το παιδί μου είχε μια μικροβιακή πνευμονία πολύ σοβαρή, από χλαμύδια ψιττάκωσης από εξωτικό καναρίνι. Αρχικά μπήκαμε νοσοκομείο με πολύ πυρετό, μωβ χέρια, μωβ νύχια, μωβ πρόσωπο. Η αλήθεια είναι ότι και την περίοδο της εντατικής έλειψα ελάχιστες μέρες, δεν είμαι ήρωας που το έκανα, είμαι μια μαμά, όπως όλες.

Απλά ενδεχομένως η δουλειά να βοηθούσε να διαχειριστώ τον πόνο, γιατί όταν έχεις το παιδί σου στην εντατική, εκτός του ότι δεν μπορείς να το δεις όλες τις ώρες που θες και υπάρχει συγκεκριμένα επισκεπτήριο, επειδή έκλαιγα αφάνταστα τις ώρες που δεν ήμουν κοντά της, επειδή της έλεγα ψέματα ότι είμαι σε ένα δωμάτιο δίπλα από την εντατική. Πηγαίναμε με τον άντρα στο σινεμά να δούμε κωμωδία και κλαίγαμε γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Δείτε όλα όσα είπε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου…