Συγκλονίζει η Νένα Χρονοπούλου: «Είχα τον άντρα μου στη φυλακή και το παιδί μου στην εντατική»

«Μετά τη δολοφονία του Μάκη σκεφτόμουν ότι μπορεί να είμαι η επόμενη»

 Η Νένα Χρονοπούλου σε μία συγκλονιστική συνέντευξη στον Μένιο Φουρθιώτη και στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» μίλησε για τον πρόωρο ερχομό του παιδιού της που γεννήθηκε 5,5 μηνών και μόλις 850 γραμμάρια με αποτέλεσμα να μείνει 5 μήνες στη θερμοκοιτίδα. Η ηθοποιός μίλησε ακόμα για τη δολοφονία του συντρόφου της Μάκη Μαυράκη και το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το χαμό του.

«Η πιο δύσκολη περίδος που έχω βιώσει. Η περίοδος που έγινα μητέρα και όταν μου λέγαν να σας ζήσει, εγώ μέσα μου έλεγα «θα ζήσει;». Ήταν η περίοδος που ήθελα να πεθάνω κι εγώ. Κανένας δεν περιμένει ότι θα μείνει ένα μωρό 5 μήνες στη θερμοκοιτίδα, ότι θα θρέφεται από τη μυτούλα του, ότι μπορεί τελικά να περάσουν 4 μήνες και να γυρίσεις χωρίς μωρό στο σπίτι και να σου μείνει ένα άδειο παιδικό δωμάτιο που θα σου έρχεται τρέλα εκεί μέσα. Δεν κάνω άλλο παιδί γιατί δεν έχω την ψυχή να ξαναζήσω κάτι τέτοιο.»

Την ίδια περίοδο, ο σύζυγός της είχε συλληφθεί για υπόθεση για την οποία αθωώθηκε αργότερα:
«Είχα τον άντρα μου στη φυλακή και το παιδί μου στην εντατική κι εγώ ήμουν στα πρόθυρα της τρέλας» λέει η Νένα Χρονοπούλου.

«Ο θάνατος με νίκησε και είναι κάτι που δεν μπορώ να ξεπεράσω και δεν το έχω δεχτεί και ίσως να μη θέλω κιόλας να το ξεπεράσω.» λέει για τη δολοφονία του συζύγου της ενώ προσθέτει πως «το παιδί ξέρει ότι ο μπαμπάς του είναι στον ουρανό. Περίμενε τον Μάκη να γυρίσει πίσω και ο Μάκης δε γύριζε και είχε εξαιρετικά έντονη σχέση με τον μπαμπά του. Σχέση λατρείας. Και μελαγχόλησε πολύ με αποτέλεσμα να μη μιλάει για 1,5 χρόνο ο Χρήστος.»

Πως έμαθε τη δολοφονία…

«Είναι Παρασκευή 19 Οκτωβρίου ξημέρωμα Σαββάτου. Εκείνη την ημέρα έκανα τον Χρηστάκο μπάνιο και με πήραν τηλέφωνο 3.15 και μου είπαν αυτό που έγινε. Μου είπαν ότι χτύπησαν τον Μάκη. Δεν μου είπαν το αποτέλεσμα. Είχα ελπίδα ότι μπορεί να ζει και πήρα τηλέφωνο στην Ασφάλεια, δεν ήθελαν να μου το πουν… και μου το είπαν. Δε το πίστευα και μπορεί να μη το έχω πιστέψει ακόμα. Μετά τη δολοφονία του Μάκη σκεφτόμουν ότι μπορεί να είμαι η επόμενη. Ήταν άδικο αυτό που έγινε στον Μάκη. Δεν έπρεπε να γίνει. Ήταν ανέντιμο, ανήθικο, άνανδρο και άδικο.Επίσης δεν ήταν όλο αυτό το πράγμα που παρουσιάσαν τα κανάλια. Ήταν αθλητής, ήταν καλός πατέρας, ήταν καλός άντρας, είχε εξαιρετικό χιούμορ, ήταν καλό παιδί.»

«Αν ήμουν χωρίς παιδί θα είχα ακολουθήσει άλλο δρόμο. Μπορεί τώρα να ήμουν μακαρίτισσα. Αλλά δόξα τω Θεώ, ο Θεός με λυπήθηκε και μου έφερε το Χρήστο.»

Δείτε όλη τη συγκλονιστική συνέντευξη στον Μένιο Φουρθιώτη:
//www.youtube.com/embed/Vbe4doafyQM

//www.youtube.com/embed/NYBwv0ooBMw