Survivor:»Αν είχα τη δυνατότητα να αλλάξω τον Πάνο με τον Σώζωντα θα το έκανα»!

Survivor

Απίστευτες δηλώσεις Διασήμων για τον παίκτη της ομάδας τους...

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος τάραξε τα νερά στο Survivor από την είσοδό του στο παιχνίδι. Πολύ σύντομα άνοιξαν κάποια μέτωπα μεταξύ του νεοφερμένου και κάποιων παλιών. Διαφόρων ειδών εντάσεις δημιουργήθηκαν το διάστημα που ακολούθησε. Πλέον, κάποιοι, εκφράζονται μπροστά στην κάμερα με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

[dfp_ads id=236982]

Ενώ οι Διάσημοι του Survivor θαυμάζουν τις επιδόσεις του Πάνου Θεοδώρου, κάποιοι εύχονται να μπορούσαν να κάνουν ανταλλαγή παικτών και να στείλουν απέναντι τον Σώζωντα. Συγκεκριμένα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είπε: «Όταν ήταν να γίνει επιλογή για τους νέους παίκτες, εγώ από την αρχή είπα τη γνώμη μου στην ομάδα να πάρουμε τον Πάνο αντί του Σώζωντος. Κάτι μου έβγαλε αυτός ο άνθρωπος και σε χαρακτήρα αλλά και αγωνιστικά. Είδα τον σωματότυπό του, άκουσα αυτά που έκανε, αλλά τελικά η ομάδα επέλεξε να πάρει τον Σώζωντα».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Δαλάκα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και λέει: «Αν είχα τη δυνατότητα να αλλάξω τον Πάνο με τον Σώζωντα θα το έκανα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, ναι, θα επέλεγα τον Πάνο».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα για το Survivor εδώ…