Survivor: Υποψήφιοι προς αποχώρηση Σπυροπούλου, Κρητικός, Παπαργυρόπουλος!

Survivor

Ποιος βγήκε καλύτερος παίκτης της εβδομάδας; Ποιος ήταν ο δεύτερος που πήρε ασυλία;

Στραβά κι ανάποδα πάνε όλα για τους Διάσημους του Survivor. Οι “κόκκινοι” έχασαν για τέταρτη συνεχόμενη φορά αγώνα ασυλίας και πλέον καλούνται να αποχωριστούν ακόμα έναν παίκτη τους.

[dfp_ads id=236982]

Τον τελευταίο μήνα, οι Διάσημοι έχουν χάσει τους Ελένη Χατζίδου, Ξένια Έβεν, Γιάννη Δρυμωνάκο, ενώ οικειοθελώς είχε αποχωρήσει η Μαρία Σαμαρίνου.

Πώς αποκάλεσε ο Σώζων την Κωνσταντίνα; Σάστισε ο Μουρούτσος…

Αυτό σημαίνει ότι αύριο οι Διάσημοι θα χάσουν τον πέμπτο παίκτη τους μέσα σε ένα μήνα. Μπορεί να έχουν έρθει νέοι στην ομάδα, ωστόσο, η αριθμητική ανισορροπία υπάρχει και από αύριο Πέμπτη, οι Μαχητές θα είναι τρεις περισσότεροι.

Ξέρετε ποιοι είναι οι τρεις διάσημοι νονοί του Νάσου Παπαργυρόπουλου;

MVP της εβδομάδας αναδείχθηκε η Όλγα Φαρμάκη και εξασφάλισε την πρώτη ατομική ασυλία. Την δεύτερη, μέσω του αγωνίσματος, κέρδισε η Κατερίνα Δαλάκα. Ασυλία είχαν επίσης και οι νέοι παίκτες που μπήκαν την Κυριακή, δηλαδή οι Σώζων Παλαίστρος Χάρος, Εύη Σκαρώνη και Εύη Σαλταφερίδου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έλαβε οκτώ ψήφους και αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια. Οι Κατερίνα Δαλάκα και Όλγα Φαρμάκη, λόγω ατομικής ασυλίας, έβγαλαν προτεινόμενους τους Στέλιο Κρητικό και Νάσο Παπαργυρόπουλο αντίστοιχα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!