Survivor: Υπέρ Χανταμπάκη ο Σεφερλής για τον καβγά με τον Αγγελόπουλο!

Σεφερλής

«Ήταν υπερβολικός κι έγινε για δημιουργία εντυπώσεων. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση ο άλλος να σε κοιτάει στα μάτια…».

Ο Μάρκος Σεφερλής, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στο Survivor Πανόραμα, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον καβγά Χανταμπάκη – Αγγελόπουλου.

[dfp_ads id=236982]

«Με ενόχλησε ο… ξερόλας Ντάνος! Ίσως γι’ αυτό τον έδιωξαν οι Μαχητές»

«Δεν παρακολούθησα τι έγινε και γιατί συνέβη αυτή η αλλαγή. Τον ακολουθώ, με ακολουθεί και διαβάζω κάτι μηνύματα κάτω από τις αναρτήσεις του και τρελαίνομαι με τον κόσμο που παθιάζεται τόσο πολύ και αρχίζει και λέει χωρίς να σκέφτεται τίποτα. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε, αλήθεια… Σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα μου είπε “κάνε με το καλοκαίρι και να με παρουσιάσεις ως φίδι, επειδή όλοι με λένε φίδι” και όντως θα βγάλω ένα φίδι στη σκηνή, κούκλα, που θα μιλάει και θα κάνω τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Τρεις παίκτες στο ξενοδοχείο – Ποιοι περνούν στον ημιτελικό;

Είδα μόνο τον καβγά με τον Ντάνο κι εκεί δεν μου φάνηκε ότι έκανε κάτι κακό. Προφανώς ήθελε να τελειώσει εκεί η παρεξήγηση, είχε κάτσει σε έναν χώρο που είναι όλη μέρα μέσα στον ήλιο και είχε βάλει τη μπλούζα, κι εκεί ο Ντάνος ήταν υπερβολικός, σε αυτό το στιγμιότυπο που είδα. Ήταν υπερβολικός κι έγινε για δημιουργία εντυπώσεων. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση ο άλλος να σε κοιτάει στα μάτια… Από κάτι τέτοιες μικρές κινήσεις, ο Ντάνος μου φάνηκε λίγο ότι “εγώ κάνω κουμάντο εδώ πέρα και δεν θέλω πολλά-πολλά”. Αγωνιστικά του βγάζω το καπέλο και πιστεύω σαν χαρακτήρας δεν είναι κακό παιδί. Και αυτό το ενδιαφέρον για όλους συνέχεια, να μαγειρέψει, να κάνει, πιστεύω είναι και στρατηγικές…», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Μάρκος Σεφερλής στο Survivor Πανόραμα…