Survivor: Ξεσπά η Μαρίνα Πήχου κατά του Ηλία Γκότση! «Δεν μπορεί να με συγκρίνει με τη Ζωή που…»

Survivor

Όσα εξομολογήθηκε για τον Ηλία Γκότση.

Η Μαρίνα Πήχου, στο πλαίσιο της παρουσίας της στο Survivor Πανόραμα, ξέσπασε κατά του Ηλία Γκότση. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στην ψήφο του προς το πρόσωπό της, και τη φράση που είχε χρησιμοποιήσει για αυτόν ότι δεν φοράει παντελόνια.

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ αυτήν την φράση την είπα γιατί πριν με ψηφίσει θα μπορούσε να έρθει να μου πει τον λόγο. Ας μου έλεγε ότι έχει σπαστεί επειδή μαλώσαμε και θα το καταλάβαινα. Όχι επειδή στα στατιστικά μου αυτήν την εβδομάδα έχω χάσει πολλές φορές από τη Ζωή και να με συγκρίνει με τη Ζωή, η οποία καθαρά αγωνιστικά έπαιζε πάντα με την Κωνσταντίνα που ήταν ελαφρώς κατώτερες σαν παίκτριες.

Δεν μιλάω σαν άτομα γιατί και τα δύο κορίτσια είναι πολύ θετικοί άνθρωποι και η Ζωή ήταν πολύ πρόσχαρος άνθρωπος. Εγώ δεν υποτίμησα ποτέ κανέναν παίκτη, ούτε την Ελένη από την άλλη ομάδα, ούτε την Κωνσταντίνα. Όλες τις βλέπω ίσα αλλά πρέπει να βλέπεις λίγο και σε βάθος χρόνου ποια θα μπορεί να αντέξει λίγο παραπάνω. Για μένα όλα αυτά πρέπει να τα βάζεις στο μυαλό σου για να θέσεις υποψηφιότητα κάποιον», εξομολογήθηκε η Μαρίνα Πήχου.

Δείτε τι είπε η Μαρίνα Πήχου…

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από το Survivor εδώ…