Survivor: Ξεσπά κατά του Νίκου Θωμά! «Ήταν προσβλητικό! Δεν το λες αυτό…»

Survivor

«Γιατί εκείνη την ώρα δεν μίλησε; Γιατί δεν πήρε θέση από τη στιγμή που…».

Η Αγγελική Κοκαλίτσα, στο πλαίσιο της παρουσίας της στο Survivor Πανόραμα, μίλησε ξανά κατά του Νίκου Θωμά.

[dfp_ads id=236982]

«Ναι, το άκουσα και δεν ισχύει αυτό. Δηλαδή, ήταν τελείως άτοπο αυτό που είπε εκείνη την ώρα. Γιατί απ’ ότι βλέπουμε και οι Διάσημοι και οι Μαχητές είναι σχεδόν κοντά, οπότε όλα κρίνονται στον στόχο. Δεν ξέρω, προσπαθεί να δικαιολογήσει τη θέση του; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το είπε αυτό.

Η αινιγματική ατάκα της Κατερίνας Δαλάκα! Σε ποιους αναφέρθηκε;

Ήταν προσβλητικό αυτό που είπε για την άλλη ομάδα, δεν το λες αυτό. Αυτό δείχνει ότι δεν δέχεσαι την ήττα εκείνη τη στιγμή. Ότι θες να το δικαιολογήσεις, αλλά με λάθος τρόπο. Καλύτερα πες “ήταν θέμα τύχης”, αυτό που λένε όλοι. Αφού θες τόσο πολύ να δικαιολογήσεις την ήττα», είπε αρχικά η Αγγελική Κοκαλίτσα.

Η Αγγελική Κοκαλίτσα “αδειάζει” την κλίκα των Μαχητών! «Ήταν πάρα πολύ άδικο…»

Λίγο αργότερα, συζητήθηκε και η σιωπή του Νίκου Θωμά στο συμβούλιο, όπου η Αγγελική Κοκαλίτσα είπε: «Θεωρεί κατευθείαν κάποιον αδύναμο, τον βγάζει στην απ’ έξω, τον εαυτό του όμως τον υποστηρίζει. Ο Νίκος είναι καλό παιδί, απλά πολλές φορές λέει πράγματα που φαίνονται σαν διπροσωπία δυστυχώς. Γιατί εκείνη την ώρα δεν μίλησε; Γιατί δεν πήρε θέση από τη στιγμή που δίνει τους “αδύναμους”, όπως εμένα και τη Ροδάνθη και δεν μίλησε και εκείνος ως τραυματίας;».

Δείτε όλα όσα είπε η Αγγελική Κοκαλίτσα στο Survivor Πανόραμα…

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!