Survivor: Ξαφνιάστηκαν οι παίκτες με την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη

Survivor

Οι απανωτές αλλαγές στις διαδικασίες μπέρδεψαν τους παίκτες του Survivor. Δεν περίμεναν ότι θα συνέβαινε τη δεδομένη στιγμή...

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες του Survivor πως στο εξής, θα γίνονται δύο ξεχωριστά αγωνίσματα, από τα οποία θα βγαίνουν οι δύο παίκτες που θα κερδίζουν την ασυλία. Ωστόσο κανένας δεν περίμενε πως το αγώνισμα επάθλου που θα ακολουθούσε θα ήταν ουσιαστικά ένα αγώνισμα ασυλίας…

Survivor: Νέα ανατροπή στους κανόνες! Έτσι θα βγαίνουν οι ατομικές ασυλίες
[dfp_ads id=236982]

«Πριν παίξουμε να σας πω και κάτι τελευταίο για το σημερινό αγώνισμα. Κάτι επιπλέον, εκτός από το ήδη καταπληκτικό έπαθλο. Το σημερινό ατομικό αγώνισμα θα αναδείξει εκτός από τον νικητή του επάθλου και τον πρώτο παίκτη που θα πάρει ασυλία για το επόμενο συμβούλιο. Είναι ουσιαστικά αγώνας ασυλίας» εξήγησε ο Σάκης Τανιμανίδης. Οι παίκτες ξαφνιάστηκαν καθώς δεν φάνηκε να είναι προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σχολίασε: «Ξαφνιάστηκα αρκετά. Ερχόμασταν για ένα έπαθλο φαγητού, διασκέδασης και δεν ξέρω κι εγώ τι και ξαφνικά μας ανακοινώνεις μια ασυλία. Μια ασυλία που σημαίνει αυτή τη στιγμή πως αυτός που την κερδίζει παραμένει στο παιχνίδι. Έχουμε μείνει 6. Τέσσερις για τον τελικό. Είναι η πιο σημαντική στιγμή στην πιο άκυρη ώρα.»

Ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη, είπε: «Σίγουρα για όλους αλλάζουν τα δεδομένα. Όλοι θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη. Στο σημείο που έχουμε φτάσει τα έπαθλα δεν παίζουν πολύ ρόλο για εμάς όσο οι ασυλίες που πάντα ήταν πιο σημαντικές, αλλά τώρα ακόμα περισσότερο. Στο τελευταίο συμβούλιο που έφυγε η Σάρα μας ανακοίνωσες ότι θα γίνονται δύο παιχνίδια για τις δύο θέσεις της ασυλίας, οπότε δεν το περιμέναμε για σήμερα, αλλά είναι κάτι που έπρεπε να γίνει.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!