Survivor: Βογιατζάκη κατά Τσανγκ! «Είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με την πάρτη σου…»

Survivor

«Αυτή η εμμονή με την Ελισάβετ… Βλέπεις ότι στη διάρκεια του παιχνιδιού η βελτίωσή της ήταν εξαιρετική, είναι αδιανόητη. Γιατί δεν ψηφίζεις την προσπάθεια…».

Η Σοφία Βογιατζάκη και ο Ορέστης Τσανγκ ήταν σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή Survivor Πανόραμα. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην εμμονή που είχε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι με την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

[dfp_ads id=236982]

“Άδειασε” Τσανγκ και Μαχητές για τον Ντάνο! «Αυτά δεν μου αρέσουν Ορέστη…»

«Εγώ είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με την πάρτη σου. Η Ελισάβετ είναι ένα παιδί πολύ γλυκό, πολύ χαμογελαστό, αισιόδοξο. Αυτή η εμμονή με την Ελισάβετ… Βλέπεις ότι στη διάρκεια του παιχνιδιού η βελτίωσή της ήταν εξαιρετική, είναι αδιανόητη. Γιατί δεν ψηφίζεις την προσπάθεια και τη βελτίωση ενός ανθρώπου και έχεις την εμμονή ότι “να ψηφίσω την Ελισάβετ γιατί είναι η πιο αδύναμη και δεν βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού”. Ποιο σπίτι; Ποιες δουλειές; Θα τρελαθώ. Δεν έκανε παρκέ; Δεν σφουγγάριζε; Θα τρελαθώ, μου είχες γυρίσει το μυαλό, δεν μπορεί, θα με τρελάνει», είπε η Σοφία Βογιατζάκη.

Χαμός στο Πρωινό με τον Χανταμπάκη: «Να ξεκαβαλήσουμε»!

«Δεν ψήφισα σε όλες τις ψηφοφορίες την Ελισάβετ. Στην αρχή ψήφιζα άλλους παίκτες, ψήφισα και τον Γιάννη Σπαλιάρα. Την περίοδο που ψήφιζα την Ελισάβετ ήταν μέχρι που έγινε το ατύχημα. Όχι μόνο εγώ. Μετά το ατύχημα, που η Ελισάβετ βελτιώθηκε αισθητά, δεν την έχω ψηφίσει ούτε μία φορά και αν λέω ψέματα να δούμε το βίντεο. Τι να ψήφιζα; Να ψήφιζα τον Μάριο; Να ψήφιζα τον Κωνσταντίνο;», είπε μεταξύ άλλων ο Ορέστης Τσανγκ.

Δείτε όσα είπαν ο Ορέστης Τσανγκ και η Σοφία Βογιατζάκη στο Survivor Πανόραμα…