Survivor: «Η Βαλαβάνη είναι πολύ λίγη για τον Αγγελόπουλο! Δεν είναι του γούστου του»

Survivor

«Τον αδικούν τον Γιώργο και θα φανεί στην πορεία».

Η ψήφος που πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο συμβούλιο του Survivor έχει προκαλέσει πάρα πολλές αντιδράσεις, καθώς ο Ντάνος είναι, ουσιαστικά, ο αγαπημένος παίκτης όλων των τηλεθεατών.

[dfp_ads id=236982]

Προσπάθησαν να “εξοντώσουν” τον Αγγελόπουλο οι Διάσημοι με αρχηγό τη Βαλαβάνη!

Στο “Secret” και τη Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε ο αδερφικός φίλος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Δημήτρης Χειμώνας, ο οποίος αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στα όσα έχουν ακουστεί περί φλερτ.

Το άγνωστο δράμα του Γιώργου Αγγελόπουλου – Γιατί χρειάζεται τις 100.000 ευρώ;

«Σιχαίνεται το ψέμα ο Γιώργος. Τους δήθεν. Επίσης ο Γιώργος ότι θέμα έχει το ξεκαθαρίζει, χωρίς να αφήνει πράγματα να αιωρούνται. Να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα η Ευρυδίκη να τον ψηφίσει, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Σίγουρα μπορεί να μην ταιριάζουμε όλοι με όλους και λογικό είναι να υπάρχουν διάφορα εκεί λόγω πείνας και ταλαιπωρίας. Όμως τον αδικούν τον Γιώργο και θα φανεί στην πορεία. Όχι, δεν υπήρξε φλερτ μεταξύ τους, δεν είναι του γούστου του άλλωστε η Ευρυδίκη, είναι πολύ λίγη για τον Γιώργο. Επίσης, δεν θα έδινε δικαίωμα εκεί με τόσες κάμερες γύρω, όσες ανάγκες και να είχε», εξήγησε ο Δημήτρης Χειμώνας.