Survivor: Τους έκανε άνω κάτω πριν τον αγώνα η Παπαδοπούλου! «Κωλοτούμπα» μετά την ήττα!

Survivor

Στα άκρα η διάθεση της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Αναστάτωσε την ομάδα πριν τον αγώνα της ασυλίας!

Μετά τον καβγά με τον Κώστα Κοκκινάκη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δημιούργησε ένταση στην ομάδα και πριν τον αγώνα της ασυλίας. Αφορμή ο τρόπος που επιλέχθηκε για να παίξει στον αγώνα ασυλίας του Survivor, ο οποίος θεώρησε ότι είναι διαφορετικός από ότι συνήθως….

Survivor: Καβγάς Κοκκινάκη – Παπαδοπούλου άνευ προηγουμένου! Πέταξε την κατσαρόλα ο Κοκκινάκης!
[dfp_ads id=236982]

«Νιώθω παράξενα. Δεν ξέρω αν νιώθω από όλη την ομάδα ότι θα ήθελε να κερδίσει την ασυλία για να παραμείνουμε και οι 9 στο παιχνίδι. Σήμερα το πρωί έγινε ένα σκηνικό το οποίο αφού το έζησα πάλι στο 100% στο κόκκαλο μου γιατί τα παίρνω όλα στα σοβαρά και προσωπικά και αργώ λίγο να αντιληφθώ αλλά μετά αντιλαμβάνομαι. Νομίζω ότι οι συμπαίκτες μου έψαχναν μια πρόφαση για να δημιουργήσω κάτι για να μπορούν να με ψηφίσουν στην ασυλία. έτσι νιώθω. Δεν ξέρω.

Ακόμα και τώρα που είπαμε ότι η Λάουρα πρέπει να παίξει αναγκαστικά και εγώ με την Ευρυδίκη να κάνουμε κλήρωση, δεν κάναμε κλήρωση με το ξυλάκι, κάναμε κλήρωση με τον αριθμό. Είπε ο Λάμπρος 1-2 και κάποιος διάλεξε. Θα μπορούσε κι αυτό να είχε προγραμματιστεί από πριν. Συγγνώμη που γίνομαι καχύποπτη αλλά καλούμαι να γίνω καχύποπτη σε αυτό το παιχνίδι. Δεν το κρύβω ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στον Λάμπρο» ανέφερε συγκεκριμένα η Ειρήνη Παπαδοπούλου ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης προσπάθησε να της εξηγήσει πως αυτή η διαδικασία έχει ακολουθηθεί και σε άλλα παιχνίδια.

«Δεν θέλω καν να μπω στη διαδικασία να μιλήσω για αυτό το πράγμα. Είμαστε εδώ για την ασυλία. Η ομάδα μας είναι πολύ ενωμένη. Κατά 90% έχουμε φιλτράρει ό,τι αρνητικό έχει υπάρξει εδώ και δύο μήνες και έχουμε καταφέρει να έχουμε την ισορροπία μας και στα αγωνίσματα και στη συμβίωση. Η στρατηγική είναι να μην έχεις στρατηγική. Να είσαι ο εαυτός σου και να έχεις την αλφάβητο της συμπεριφοράς, κάτι που εσύ μέχρι τώρα δεν το έχεις αποδείξει και μπορούν να το πουν όλοι όσοι σε έχουν ζήσει» ανέφερε ο Λάμπρος Χούτος, τον οποίο η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε καταδείξει μέσα από τα λεγόμενα της.

Στη συνέχεια, Διάσημοι έχασαν την ασυλία από τους Μαχητές και η Ειρήνη Παπαδοπούλου θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα για τα όσα ειπώθηκαν πριν τον αγώνα….

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη που παραέγινα καχύποπτη και αν μίλησα ειδικότερα εναντίον κάποιων, εκεί να ζητήσω περισσότερα συγγνώμη. Είναι μάλλον από το «θέλω» για να να παραμείνω στο παιχνίδι και άρχισα να φοβάμαι ακόμα και τη σκιά μου. Με κατέκλεισε ένας φόβος σήμερα και έγινα υπερβολική. Ζητώ συγγνώμη.»

«Από την πλευρά μου είναι δεκτή. Νομίζω ότι κατάλαβες ότι σκυλιάσαμε όλοι για να κερδίσουμε σήμερα το παιχνίδι» ανέφερε ο Λάμπρος Χούτος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!