Survivor: Τέλος τα έπαθλα επικοινωνίας! Τι αλλάζει;

Survivor

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει αλλαγές στο Survivor...

Τέσσερις μήνες στον τηλεοπτικό αέρα κλείνουν σήμερα Μαχητές και Διάσημοι και τα πράγματα για τους παίκτες του Survivor φαίνεται πως έχουν δυσκολέψει αρκετά. Μόνος στόχος αυτή τη στιγμή καθώς αυξάνουν οι απατήσεις, είναι ίσως μια θέση στον τελικό του Survivor.

Survivor: Το… παράπονο του Ντάνου για την γκρίνια της Βαλαβάνη! «Μας είχε ζαλίσει…»

Οι Διάσημοι αναγνωρίζουν και οι ίδιοι τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται, ειδικά τώρα με τα αγωνίσματα που αυξάνονται, ενώ οι ίδιοι έχουν λιγοστέψει δραματικά. Μόλις τρία άτομα στο Survivor από την ομάδα τους δοκιμάζουν τα σωματικά τους όρια με τους περισσότερους να αντιμετωπίζουν μικροπροβληματάκια. Η μόνη τους ανταμοιβή, αλλά και ο τρόπος να ξεφύγουν λίγο από την παραλία όπως επαναλαμβάνουν συχνά είναι τα έπαθλα. Λίγες στιγμές σε ένα άλλο μέρος, ένα χορταστικό γεύμα, ένα μπάνιο και μια διαφορετική εμπειρία, είναι ικανά να τους αλλάξουν όλη τη διάθεση και να βοηθήσουν λίγο σε μια επιπλέον νίκη.

Survivor: Η ήττα από τον Αγγελόπουλο εξόργισε τον Μισθοφόρο! Πετούσε ότι έβρισκε μπροστά του!

«Μπορεί να έχουν μείνει λίγες μέρες για το τέλος του παιχνιδιού, αλλά είναι δύσκολο πως θα δυσκολέψουν τα πράγματα γιατί έχει πολλά παιχνίδια» ακούγεται να λέει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο τρέιλερ της Τρίτης 13 Ιουνίου.

Survivor: Αρπάχτηκαν Σπαλιάρας – Μισθοφόρος! «Βούλωστο ρε! Σε ανεχόμαστε…»

Και στην ομάδα των Μαχητών όμως το κλίμα είναι παρόμοιο, παρόλο που τα πρόσωπα είναι περισσότερα. «Σωματικά πιστεύω όλοι έχουμε μικροπροβληματάκια» λέει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ενώ την ατάκα του Μάριου Ιωαννίδη πως το Survivor είναι απρόβλεπτο, έρχεται να συμπληρώσει ο Σάκης Τανιμανίδης με την ανακοίνωση του για το έπαθλο.

Τέλος τα έπαθλα επικοινωνίας!

«Καλωσορίσατε σε ένα ακόμα αγώνισμα, όπου σήμερα θα αγωνιστείτε τελευταία φορά για το έπαθλο της επικοινωνίας. Για αυτό θέλω να σας πω καταρχάς ότι έχουμε προσθέσει κάτι σε αυτό το έπαθλο… Και οι δύο ομάδες, όποια κερδίσει από τις δύο, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν βιντεοκλήση με την οικογένεια τους» λέει ο Σάκης Τανιμανίδης στο επίμαχο αποψινό τρέιλερ, χωρίς να αποκαλύπτονται ωστόσο όλες οι εκπλήξεις που κρύβει αυτό.