Survivor Τελικός: Σε αμηχανία ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την αναφορά στην Sabriye! Το μήνυμα της Τουρκάλας παίκτριας…

Survivor

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε στον τελικό του Survivor πως είχε ένα μήνυμα από την Sabriye για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε κι εκείνος την τιμητική του στον τελικό του Survivor, αφού όχι μόνο έφτασε ένα βήμα πριν από αυτόν, αποχωρώντας στον ημιτελικό, αλλά λίγες μέρες πριν κέρδισε το μεγαλύτερο έπαθλο που δόθηκε πριν τον τελικό. Ένα αυτοκίνητο!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κέρδισε το αυτοκίνητο!

Ο πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μιας και ο έρωτας της Sabriye για εκείνον επανήλθε στο προσκήνιο μέσω ενός αφιερωματικού βίντεο.

Survivor: Ξετρελαμένη με τον Βασάλο η Sabriye! «Τον ερωτεύτηκα! Το πιο όμορφο αγόρι που έχω δει»
[dfp_ads id=236982]

«Έχει ωραία χαρακτηριστικά. Και από ότι είδα και στο instagram, άμα έχει και μακρύ μαλλί είναι ακόμα πιο ωραία» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Η ιστορία όμως που αφηγήθηκε στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης, έφερε σε εξαιρετική αμηχανία τον Κωνσταντίνο Βασάλο…

«Θα σας πω μια σύντομη ιστορία με την Sabriye, επειδή γυριζόταν εκεί το τουρκικό Survivor. Όταν βγήκε η Sabriye από το παιχνίδι, έτυχε και την είδα εκεί στη Δομινικανή Δημοκρατία, κι όταν με είδα που με ήξερε από το παιχνίδι που κάναμε, μου είπε το εξής μοναδικό πράγμα: «Θέλω να πεις κάτι στον Κωνσταντίνο την επόμενη φορά που θα τον δεις»… και μου έκανε καρδιά. Οπότε έχω να σου κάνω μια ερώτηση αν και δεν είμαστε στο Survivor Πανόραμα. Καταρχήν έχω να σου κάνω μια ερώτηση… είσαι ελεύθερος;

«Είμαι ελεύθερος» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Θα δούμε λοιπόν, ποτέ μη λες ποτέ.»

«Ωραία λόγια. Κολακεύτηκα από αυτά που είπε για εμένα. Τι να πω τώρα, αν ποτέ βρεθώ στην Κωνσταντινούπολη θα τη γνωρίσω από κοντά» κατέληξε ο Κωνσταντίνος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!