Survivor: Τα δίνουν όλα για το έπαθλο πριν την αποχώρηση!

Survivor

Τι θα γίνει στο συμβούλιο του νησιού; Ποιος αποχωρεί απόψε;

Σε ένα κρίσιμο «Συμβούλιο του Νησιού» θα κληθούν απόψε το βράδυ οι «Διάσημοι» όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor.  Ο Bo, η Λάουρα Νάργες, ο Κώστας Κοκκινάκης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι οι τέσσερις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και το τηλεοπτικό κοινό έχει αποφασίσει με την θετική του ψήφο τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Survivor: Θρίλερ με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Ποιος αποχωρεί;

[dfp_ads id=236982]

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.657.310 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 59,4% ενώ έφτασε μέχρι και 71%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,7%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν χθες οι δυο ομάδες ήταν αρκετά δύσκολο κι ενώ οι «Μαχητές» προηγούνταν, οι «Διάσημοι» κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι υπέρ τους. Σ’ έναν αγώνα ντέρμπι, ο  Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ευριδίκη Βαλαβάνη και με σκορ 10-9 έδωσαν τελικά τη νίκη στην ομάδα τους.

Survivor: Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Ντάνου με την Βαλαβάνη στα χέρια!

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας.  Ένα έπαθλο που όλοι οι παίκτες επιθυμούν περισσότερο από το έπαθλο του φαγητού, αφού η επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους τους τονώνει την ψυχολογία και τους δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.

Ένα χορταστικό επεισόδιο του Survivor προβάλλεται απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με ένα δυνατό αγώνισμα, έπαθλο επικοινωνίας και αποχώρηση παίκτη.

Δείτε το τρέιλερ: