Survivor: Η στήριξη Σπαλιάρα – Μαχητών στην Παπαδοπούλου και τα “καρφιά” για τους Διάσημους!

Survivor

«Σαν παιδάκι που κοιτάει τα γλειφιτζούρια στο ζαχαροπλαστείο. Να με βλέπει εμένα να χαμογελάω…».

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου περνάει δύσκολες στιγμές στο Survivor και αυτό το ξέρουν και οι Διάσημοι και οι Μαχητές. Μόνο που οι Μαχητές δείχνουν να ενδιαφέρονται και να την συμπονούν περισσότερο από τους άλλους.

[dfp_ads id=236982]

Πάει η Ειρήνη Παπαδοπούλου στους Μαχητές;

Σε μια κουβέντα που είχαν οι Γιάννης Σπαλιάρας, Κωνσταντίνος Βασάλος και Ορέστης Τσανγκ έδειξαν ξεκάθαρα τη συμπαράστασή τους στη γνωστή τραγουδίστρια.

«Σαν παιδάκι που κοιτάει τα γλειφιτζούρια στο ζαχαροπλαστείο. Να με βλέπει εμένα να χαμογελάω, να περνάω καλά, αγκαλιές. Ζήλευε αυτό το ωραίο κλίμα, ότι υπάρχει ειλικρίνεια. Εντάξει εδώ ψηφίζουμε… ναι μεν κοιτάμε και λίγο το φύλο αλλά κατά βάση αγωνιστικά ψηφίζουμε. Δεν θα έμεναν δηλαδή… Ας μην πούμε ονόματα αλλά άτομα που δεν το έχουν καθόλου με τα αθλήματα ή έχουν κάποια φοβία ή δεν κάνουν το ένα, δεν κάνουν το άλλο, δεν θα έμεναν σε μια ομάδα, όπως βλέπω από εδώ ας πούμε», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Η Ελένη Μενεγάκη …άδειασε τον Χανταμπάκη για την Παπαδοπούλου!

«Η Ειρήνη έδειχνε πράγματα σαν να λέει “παιδιά, διώξτε με. Θέλω να πάω στους δίπλα”. Γι’ αυτό είπα κι εγώ ότι θέλω την Ειρήνη», είπε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.