Survivor: «Στα ματς με τους Τούρκους μας έπιασε το πατριωτικό μας! Μας βγήκε μεγαλύτερη λύσσα…»

Survivor

«Όταν μας το είπαν εγώ δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ και το μόνο που θα πω είναι ότι όποιος Έλληνας…».

Για τα δύο παιχνίδια με τους Τούρκους στο Survivor μίλησαν οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης στην εκπομπή Πανόραμα.

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ είχα σκάσει γιατί είχα παίξει μόνο στο πρώτο αγώνισμα και δεν έφερα καμία νίκη. Μάλιστα, η μία ήττα ήταν οριακή, στ 20 εκατοστά του δευτερολέπτου. Είχα και αυτόν εδώ που τον είχε πιάσει όλο το πατριωτικό του, δικαιολογημένα, όλους μας είχε πιάσει, αλλά στον Ντάνο λίγο πιο εύκολα. Θέλαμε να κερδίσουμε, ήταν μια καινούργια συνθήκη, οι δύο ομάδες μαζί απέναντι στις δύο τουρκικές και θέλαμε να κερδίσουμε.

Αποκάλυψη Χρανιώτη! Τι έκανε ο Τανιμανίδης και “ενοχλούσε” κάποιους παίκτες;

Αυτός έφερε τις περισσότερες νίκες, εγώ έπαιξα στο πρώτο και παραλίγο να φέρω μία. Ήταν λίγο περίεργες αυτές οι δύο μέρες για μένα, αισθάνθηκα ότι δεν έκανα αυτό που όφειλα να κάνω. Ναι, μας βγήκε μεγαλύτερη λύσσα επειδή παίζαμε με την Τουρκία. Με οποιαδήποτε χώρα και αν παίζαμε, δεν είναι ότι έχουμε κάτι με τους Τούρκους, αλλά μας βγήκε ένα πράγμα, ότι είμαστε εθνική Ελλάδος», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Αγγελόπουλος – Χρανιώτης κατά Διασήμων! «Αισθανόμουν ότι με τον Ντάνο…»

«Όταν μας το είπαν εγώ δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ και το μόνο που θα πω είναι ότι όποιος Έλληνας για οποιοδήποτε λόγο πρέπει να αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα, ακόμα και σε ένα παιχνίδι παρκούρ, είναι μεγάλη τιμή», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε όσα είπαν Γιώργος Χρανιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος…