Survivor: Η Σπυροπούλου διαψεύδει κατηγορηματικά την Χατζίδου! «Όταν έγινε το σκηνικό…»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Είναι κάτι που είχα παραξενευτεί όταν το άκουσα από την Όλγα, αλλά και μετά βγαίνοντας, ότι το είπα εγώ».

Η Όλγα Φαρμάκη είχε αποκαλύψει σε παλαιότερο επεισόδιο του Survivor, ότι κατηγορήθηκε από κάποιον πως κάνει σκόπιμα κινήσεις για να την συμπαθήσουν. «Στρώνω τα κρεβάτια και κατηγορήθηκα ότι το κάνω για να με συμπαθήσετε. Δεν θέλω να αποκαλύψω ποιος με κατηγόρησε», είχε πει η Όλγα Φαρμάκη στους συμπαίκτες της.

[dfp_ads id=236982]

Η παίκτρια των Διασήμων δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα, ωστόσο, αυτό το έκανε η Ελένη Χατζίδου στο Πανόραμα. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν αυτή που κατηγόρησε την Όλγα Φαρμάκη.

Η Σπυροπούλου, λοιπόν, σήμερα στον αέρα του Πανόραμα, διέψευσε την Χατζίδου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν κατηγόρησε ποτέ την Όλγα Φαρμάκη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκαλύπτει τον λόγο που την έκανε να μπει στο Survivor!

«Είναι κάτι που είχα παραξενευτεί όταν το άκουσα από την Όλγα, αλλά και μετά βγαίνοντας, ότι το είπα εγώ. Όταν έγινε αυτό το σκηνικό παραξενεύτηκα γιατί η Όλγα ήταν συμπαθής από όλους μας, είτε έστρωνε τα κρεβάτια, είτε δεν τα έστρωνε. Επίσης όλοι βλέπαμε τον τρόπο που κινείται και ότι είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, οπότε δεν χρειαζόταν να κάνει κάτι για να την συμπαθήσουμε. Οπότε, όταν το είπε, επειδή ήμασταν φίλες, της λέω “ποιος το είπε;”. Η Όλγα δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

Η Σπυροπούλου αποκαλύπτει για τη συμφωνία των Διασήμων! «Την ώρα που το είπα…»

Εγώ απείχα από πάρα πολλά πράγματα και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και τώρα. Όχι, δεν το είπα εγώ. Μου έκανε εντύπωση γιατί με την Όλγα ήμουν πάρα πολύ κοντά. Θα πήγαινα σε μια κοπέλα που δεν ήμουν κοντά, που δεν κάναμε παρέα, να πω κάτι κακό για την Όλγα; Που ήταν ένα παιδί που μόνο καλό πρόσφερε; Δεν ξέρω γιατί ειπώθηκε αυτό. Εγώ το συζήτησα με την Όλγα κα θα ήθελα, όταν έρθει, να σας πει τη δική της απάντηση γιατί δεν θα ήθελα να μεταφέρω αυτά που είπαμε», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε τι είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor Πανόραμα…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!