Survivor: Σπόντα Αγγελόπουλου σε Ελισάβετ! «Δεν με θέλατε, με διώξατε…»

Survivor

«Ανεξάρτητα με το πώς έβλεπε κανένας τη συμβίωση μαζί μου ή κάποια πράγματα από τη δική του πλευρά, εγώ θεωρούσα χρέος…».

Στην καλύβα των Διασήμων του Survivor βρέθηκε η Ελισάβετ και εξέφρασε το παράπονο πως η ομάδα της δεν τρώει ψάρι, σε αντίθεση με τους αντιπάλους. «Δεν με θέλατε, με διώξατε…», της είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος  και στη συνέχεια ο Γιώργος Χρανιώτης πρόσθεσε: «Το καλύτερο δώρο μας κάνατε. Μας δώσατε τον Ντάνο, δωράκι με κορδέλα. Νικάει, ψαρεύει, νοικοκυρεύει».

[dfp_ads id=236982]

Κόντρα Αγγελόπουλου – Διασήμων για το φαγητό! «Όλοι σας τρώτε και…»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν το εννοούσε απλά ήθελε να “πειράξει” την Ελισάβετ, ωστόσο, είναι φανερό πως ακόμα δεν έχει κλείσει αυτό το “κεφάλαιο” μέσα του! Οι Μαχητές επέλεξαν τότε να στείλουν τον καλύτερο παίκτη στην αντίπαλη ομάδα, κάτι που φυσικά δεν άρεσε στον ίδιο και φανερώθηκε και με το παραπάνω πως οι τότε συμπαίκτες του ψήφισαν στρατηγικά.

Αποχώρησε ο Ορέστης Τσανγκ!

«Το “διώξατε” που είπα ήταν καθαρά πείραγμα, “με απομακρύνετε” ίσως έπρεπε να πω αν ήθελα να μιλήσω και να μην κάνω πλάκα, επειδή όμως αστειευόμουν το είπα έτσι. Ευχαριστώ πολύ τον Χρανιώτη που με θεώρησε δώρο, αλλά θεωρώ μεγάλο πράγμα το να σε καλωσορίζουν τις πρώτες μέρες με τον τρόπο που με είχαν καλωσορίσει τα παιδιά και σημαντικό για μένα για να εγκλιματιστώ τότε.

Το νεύμα του μισθοφόρου στους Διάσημους στην αποχώρηση του Τσανγκ!

Ανεξάρτητα με το πώς έβλεπε κανένας τη συμβίωση μαζί μου ή κάποια πράγματα από τη δική του πλευρά, εγώ θεωρούσα χρέος να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για το σύνολο. Δεν έχει να κάνει με το αν κάποιοι είχαν μια συμπεριφορά απέναντί μου συγκεκριμένη ή προσπαθούσαν να κάνουν τα δικά τους πράγματα, εγώ ξέρω τον εαυτό μου, ποιος είμαι εγώ και τι με ευχαριστεί», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Αναγνωστόπουλος κατά Μαχητών! «Αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω…»