Survivor: Σπαλιάρας κατά Κοκκινάκη! «Λυπάμαι που βλέπω έναν τόσο μεγάλο αθλητή να…»

Survivor

«Δεν μπορώ να κατρακυλήσω εκεί...»«

Σπαλιάρας και Κοκκινάκης συνέχισαν να είναι εκνευρισμένοι μετά τα όσα ειπώθηκαν στο χώρο των αγωνισμάτων του Survivor. Μιλώντας on camera αργότερα έδειξαν να επιμένουν στις απόψεις τους, κάτι που θα κάνει τη συνέχεια πολύ δύσκολη, όταν έχουν ειπωθεί σκληρές κουβέντες.

Survivor: Καβγάς άνευ προηγουμένου! Εκτός εαυτού Αγγελόπουλος – Κοκκινάκης!

Γιάννης Σπαλιάρας: «Νομίζω ότι ο λόγος που παρεξηγήθηκε ο Κοκκινάκης και ο Χρανιώτης είναι ότι τους πείραξε η ήττα πάρα πολύ και δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Γιατί είχε ξαναγίνει αυτό. Λυπάμαι που βλέπω έναν τόσο μεγάλο αθλητή με τόσο μεγάλη καριέρα και συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες, σαν τον Κοκκινάκη να πέφτει τόσο χαμηλά, σε τέτοιο επίπεδο. Δεν μπορώ να κατρακυλήσω εκεί. Δεν δέχομαι χαρακτηρισμούς: «Ντροπή σου» «Ανήθικος» κλπ»

Survivor: Κόντρα δίχως τέλος! Σπόντες και «καρφιά» Κοκκινάκη – Σπαλιάρα περί ήθους και στρατηγικής και ήττας!

Κώστας Κοκκινάκης: «Πιο πολύ με εκνεύρισε επειδή ήξερα ότι το έκανε επίτηδες και έκανε τη βουτιά σαν να μας λέει σας γράφω, δεν με ενδιαφέρετε, δεν σας σέβομαι, να το πω κομψά. Εκεί εγώ εκνευρίστηκα πάρα πολύ και είπα αυτά που πιστεύω. Ότι είναι ανήθικο να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν περιμένω από κάποια παιδιά να έχουν αθλητική παιδεία. Ότι ζούμε σε κοινή παραλία, δεν σημαίνει ότι είμαστε συνέχεια μαζί. Εγώ προσωπικά νομίζω έχω πάει μια φορά από εκεί.»