Survivor: Σοκαρισμένη η Ειρήνη Κολιδά! Έδωσε εξηγήσεις στον αέρα του ΣΚΑΙ…

Survivor

«Το είδα στο διαδίκτυο και πραγματικά σοκαρίστηκα με τον τρόπο σκέψης κάποιων ανθρώπων και με το πώς το μεγεθύνουν. Δεν ήρθαν με καμία πονηρή διάθεση ούτε έχω καμία».

Η Ειρήνη Κολιδά, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το Survivor, έβγαλε μια σέλφι με την Inna, την πρωταγωνίστρια των ερωτικών ταινιών. Η φωτογραφία αυτή ανέβηκε στο Instagram και από εκείνη την ώρα κάποιοι έχουν συνδέσει το όνομα της παίκτριας με κάποια μελλοντική… ταινία. Κάτι τέτοιο, φυσικά, δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα και η Κολιδά εξήγησε στο Survivor Πανόραμα τι ακριβώς έχει συμβεί.

[dfp_ads id=236982]

Ξεσπά η σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου! «Αν είναι δυνατόν! Τις τελευταίες μέρες…»

«Το σίγουρο είναι ότι δεν ετοιμάζω “πονηρή” ταινία, που έχει βγει παραέξω ότι μπορεί να ετοιμάζω. Το είδα στο διαδίκτυο και πραγματικά σοκαρίστηκα με τον τρόπο σκέψης κάποιων ανθρώπων και με το πώς το μεγεθύνουν. Δεν ήρθα με καμία πονηρή διάθεση ούτε έχω καμία. Πήγα σε ένα γύρισμα στην εκπομπή του Αρναούτογλου και πριν από εμένα είχε γύρισμα μια κοπέλα που είναι πορνοστάρ. Όταν με είδε μου ζήτησε να βγάλουμε μια σέλφι, εγώ δεν αρνήθηκα και την επόμενη μέρα γράψανε ότι η Ειρήνη Κολιδά θα γυρίσει ταινία με την Inna», είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Κολιδά.

«Σταύρωσαν» τον Αγγελόπουλο για τη συμπεριφορά του στο Survivor! Καινούργιου: «Δεν είναι φυσιολογικό!»