Survivor: Σχόλια στο Πρωινό για την αδιαφορία της Βαλαβάνη στον τραυματισμό του Αγγελόπουλου

Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έσπασε το δόντι του και χτύπησε και το κεφάλι του στον αγώνα επάθλου και ασυλίας του Survivor.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δε σταματά να τα δίνει όλα στα παιχνίδια του Survivor, ιδιαιτέρως τώρα που φτάνουμε στην τελική ευθεία. Μπορεί να παραμένει δυνατός, δεν παραμένει ωστόσο και αλώβητος. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έσπασε το δόντι του στο αγώνισμα που προβλήθηκε την Κυριακή, και χτύπησε και το κεφάλι του με αποτέλεσμα να ζαλίζεται.

Survivor: Έσπασε το δόντι του ο Γιώργος Αγγελόπουλος!
[dfp_ads id=236982]

Το περιστατικό συζητήθηκε από τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές με τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό, αλλά και την ίδια την παρουσιάστρια να μένουν στο ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα, αλλά ούτε και να δίνει ιδιαίτερη σημασία στους τραυματισμούς του συμπαίκτη της.

«Παιδιά η Βαλαβάνη είναι λίγο σκληρόπετση; Καλέ δεν την ένοιαζε καθόλου; Άρα δεν τον γουστάρει καν» σχολίασε η Σάσα Σταμάτη.

Survivor: Τρολάρισμα στον Αγγελόπουλο για το σπασμένο δόντι και τον τελικό!

«Εδώ ο καημένος θέλει να πει τον πόνο του. Κάποιος λίγο να τον προσέξει. Λίγο να τον φροντίσει. Ρε παιδί μου λίγο να βάλεις λίγο νερό, κάτι μπορείς να κάνεις. Μπορεί να βρέξει μια κομπρέσα να του βάλει» συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά, ενώ ο Κώστας Τσουρός επισήμανε με νόημα: «Είναι και αυτή τραυματισμένη, μήπως δεν μπορεί να κουνηθεί…».