Survivor: Το πρώτο μήνυμα της Όλγας Φαρμάκη μετά την οικειοθελή της αποχώρηση!

Όλγα Φαρμάκη

Τι αναφέρει η πρώην παίκτρια του Survivor;

Εκτός Survivor βρίσκεται από το βράδυ της περασμένης Κυριακής η Όλγα Φαρμάκη, η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από σχεδόν τρεις μήνες παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο. Η παίκτρια των Διασήμων δεν κατάφερε τελικά να αντέξει όλη αυτή την ψυχολογική πίεση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. Η ίδια είχε μιλήσει συγκινημένη στους συμπαίκτες της ανακοινώνοντας τους την απόφαση της. Η Όλγα Φαρμάκη στέλνει το πρώτο της μήνυμα στο κοινό για την αγάπη που της έχει στείλει όλο αυτό το διάστημα.

[dfp_ads id=236982]

«Ένας δύσκολος στίβος μάχης και ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εμπειρίες. Καλές ή κακές δεν έχει σημασία γιατί όλα γίνονται για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο που είμαστε και να τις αξιοποιήσουμε στον πραγματικό στίβο της ζωής. Καλημέρα φίλοι μου χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω ❤Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απ τη καρδιά μου για την Αγάπη σας , και για τον πολύτιμο χρόνο σας που αφιερώσατε για να μου αφήσετε ένα όμορφο σχόλιο υποστήριξης! Να είστε πάντα καλά ❤Η αγάπη σας με έχει συγκινήσει ???????? …», έγραψε η Όλγα Φαρμάκη.

Ενας δύσκολος στίβος μάχης και ενα ταξίδι γεμάτο όμορφες εμπειρίες. Καλές ή κακές δεν έχει σημασία γιατί όλα γίνονται για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο που είμαστε και να τις αξιοποιήσουμε στον πραγματικό στίβο της ζωής. Καλημέρα φίλοι μου χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω ❤Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απ τη καρδιά μου για την Αγάπη σας , και για τον πολύτιμο χρόνο σας που αφιερώσατε για να μου αφήσετε ενα όμορφο σχόλιο υποστήριξης! Να είστε πάντα καλά ❤Η αγάπη σας με έχει συγκινήσει ???????? . . •photo credits @yayhann #survivor2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) στις

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!