Survivor: Η πρώτη αντίδραση του Ντάνου μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης!

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Σήμερα το συνειδητοποίησα γιατί κοίταξα δίπλα μου και δεν είδα την Ευρυδίκη. Έχω όμως μια πολύ γλυκιά αίσθηση για την Ευρυδίκη».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε από το Survivor και πλέον ο Γιώργος Αγγελόπουλος έμεινε μόνος του στην καλύβα. Ο Ντάνος είναι εμφανώς επηρεασμένος από την αποχώρηση της αθλητικογράφου και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του.

[dfp_ads id=236982]

Η αποκάλυψη της Σάρας Εσκενάζυ για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

«Πολύ περίεργο βράδυ, πάρα πολύ πρωτόγνωρο για μένα το να κάθομαι σε αυτή την καλύβα που κάποτε κοιμόμασταν 12 άτομα και τώρα μόνος μου. Από τη μία θέλω να βάλω τα γέλια, από την άλλη τα συναισθήματα είναι μπερδεμένα γιατί και η Ευρυδίκη ήταν η τελευταία μου παρέα.

«Δεν συμπαθώ τον Στέλιο Χανταμπάκη. Δεν μου αρέσουν…»

Είναι διαφορετικό το να φεύγει κάποιος και να σου λείπει την επόμενη μέρα, αλλά να έχει μείνει κάποιος πίσω και να μπορείς να πεις μια κουβέντα και αλλιώς το να ξυπνάω σήμερα, που είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο το πρωινό.

Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργο Αγγελόπουλο

Σήμερα το συνειδητοποίησα γιατί κοίταξα δίπλα μου και δεν είδα την Ευρυδίκη. Έχω όμως μια πολύ γλυκιά αίσθηση για την Ευρυδίκη. Ξέρω ότι ήθελε να συνεχίσει και για μένα είναι περίεργο που έφυγε. Της βγάζω πραγματικά το καπέλο», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος…

Τι είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν αποχωρήσει από το Survivor…

«Αυτό το όμορφο ταξίδι τελείωσε, έφτασε στο τέλος του. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Το γεγονός ότι είμαι η μοναδική γυναίκα που έφτασε μέχρι εδώ για μένα σημαίνει πολλά. Είναι μια προσωπική επιτυχία, αν μπορώ να το πω έτσι. Πλέον το Survivor είναι μια αντρική υπόθεση. Ήταν μια διαφορετική εμπειρία, διαφορετικές στιγμές, μου έχει δώσει πάρα πολλά μαθήματα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και ευλογημένη που έζησα όλο αυτό το ταξίδι. Θα έχω να λέω πάρα πολλά πράγματα στους φίλους μου, στα παιδιά μου. Έχω περάσει όμορφα, έχω περάσει δύσκολα, έχουμε πεινάσει, αλλά όλα αυτά τα παίρνω μαζί μου κι έχω ένα μεγάλο χαμόγελο γιατί τα έζησα…», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.