Survivor: Πώς συμπεριφέρονται στον Γιώργο Αγγελόπουλο οι Διάσημοι μετά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη;

Αγγελόπουλος

Ποιοι αντιδρούν και ποιες αλήθειες βγαίνουν στην επιφάνεια;

Εντάσεις και συγκρούσεις περιελάμβανε η συζήτηση μεταξύ των παικτών των Διασήμων στο «Συμβούλιο του Νησιού», λίγο πριν ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης πως από το Survivor – μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των τηλεθεατών – αποχωρεί η Σόφη Πασχάλη. Στο επίκεντρο της λογομαχίας βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον οποίο κατηγόρησαν αρκετοί συμπαίκτες του πως λειτουργεί αυτόνομα κι έχει ορίσει τον εαυτό του «αρχηγό» της ομάδας τους.

[dfp_ads id=236982]

Λίγο νωρίτερα «Μαχητές» και «Διάσημοι» διαγωνίστηκαν σε ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα, που απαιτούσε αρκετή συγκέντρωση, αφού έπρεπε να διανύσουν μια κούρσα που περιελάμβανε διαδρομή σε άμμο και νερό, με τα μάτια κλειστά. Οι Μαχητές κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-6 και φυσικά να απολαύσουν το έπαθλο που ήταν από ένα λαχταριστό κλαμπ σάντουιτς για κάθε παίκτη.  Πρόκειται για την έκτη σερί νίκη των Mαχητών, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την επιβίωση των αντιπάλων τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.

Η έλλειψη τροφής για αρκετές ημέρες, αλλά και τα έντονα αγωνίσματα έχουν εξαντλήσει τους Διάσημους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν και προβλήματα συμβίωσης στην παραλία τους. Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη από την ομάδα τους; Πώς θα συμπεριφερθούν  οι παίκτες στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τι συζητήσεις θα γίνουν για να καταφέρουν να φέρουν και πάλι την ενότητα στην ομάδα τους; Ποιοι θα αντιδράσουν και ποιες αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια;

Όλες οι απαντήσεις την Κυριακή στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ,  σ’ ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor.