Survivor: Πώς συμπεριφέρονται οι Μαχητές στον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Survivor

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Στην Κούβα θα ταξιδέψουν τις προσεχείς ημέρες δύο από τους παίκτες του Survivor! Το παιχνίδι φαινόμενο, που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του ΣΚΑΪ τους τελευταίους σχεδόν τεσσεράμισι μήνες, λίγο πριν το μεγάλο τελικό δίνει δώρα στους νικητές των αγωνισμάτων που… κόβουν την ανάσα.

Survivor: Ποιος αποχωρεί πριν τον ημιτελικό;

Το αποψινό αγώνισμα του Survivor θα αναδείξει τον πρώτο νικητή που θα κερδίσει την ατομική ασυλία και μαζί με τον δεύτερο νικητή (που θα αναδειχθεί από το επεισόδιο της Κυριακής) θα ταξιδέψουν στην Κούβα. Επιπλέον, οι δυο αυτοί παίκτες περνούν κατευθείαν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, τον ημιτελικό.

Υψηλή η τηλεθέαση του χθεσινού επεισοδίου

Χθες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο τελευταίο «Κουίζ» του φετινού παιχνιδιού κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο που ήταν ένα αυτοκίνητο. Το επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.464.857 τηλεθεατές. Στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 63,4%, ενώ έφτασε μέχρι και 71,5%   όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 56%.

Ποιος θα κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία στο Survivor;

[dfp_ads id=236982]

Οι πέντε εναπομείναντες άνδρες παίκτες του Survivor θα αγωνιστούν απόψε σ’ ένα αγώνισμα που απαιτεί ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία. Λίγες ημέρες έχουν απομείνει πριν τη λήξη του παιχνιδιού κι όλοι ευελπιστούν να φτάσουν στον τελικό. Ποιος θα καταφέρει απόψε να κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία; Πόσο δύσκολο είναι για τον Γιώργο Αγγελόπουλο η επιβίωση στο νησί χωρίς την παρέα κάποιου παίκτη από την ομάδα του; Πώς συμπεριφέρονται οι «Μαχητές» απέναντί του;

Αγωνία, δράση κι ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο που προβάλλεται στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Survivor: Με ποιους μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την αποχώρηση και τι συζήτησαν;

Δείτε το τρέιλερ:

Η επόμενη αποχώρηση

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, θα παρακολουθήσουμε στιγμές μεγάλης έντασης στο Survivor. Οι πληροφορίες της δημοσιογράφου -τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν είναι επιβεβαιωμένες- λένε πως: «Την ασυλία την κερδίζει ο Ντάνος και βγάζει στον τάκο τον μισθοφόρο. Παραμένει ο Σπαλιάρας και όταν αποχωρεί ο μισθοφόρος, πάει ο Αγγελόπουλος να τον αγκαλιάσει και ο Αναγνωστόπουλος δεν τον πλησιάζει και γίνεται μια κόντρα. Να σας πω ότι αυτό έχει βάση γιατί οι δύο παίκτες δεν τα πάνε καλά και σύμφωνα με δικές μας επιβεβαιωμένες πληροφορίες μεταξύ τους πίσω από τις κάμερες υπήρχε συχνά ένταση».