Survivor: Ποιος θα κερδίσει απόψε το ατομικό έπαθλο;

Survivor

Με ποιους παίκτες θα το μοιραστεί; Πόσο έχουν αγχώσει τους «Μαχητές» οι αλλεπάλληλες νίκες του Γιώργου Αγγελόπουλου;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο παίκτης που κέρδισε το πρώτο ατομικό αγώνισμα του Survivor. Το έπαθλο ήταν μετάβαση με αεροπλάνο στο θαλάσσιο πάρκο του Πουέρτο Πλάτα κι ένα υπέροχο δείπνο. Ο Ντάνος το απόλαυσε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη Σάρα Εσκενάζυ. Δεν έλειψαν όμως τα παράπονα από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Το ερώτημα, όμως, είναι ένα για το αποψινό επεισόδιο του Survivor: Ποιος θα κερδίσει το ατομικό έπαθλο;

[dfp_ads id=236982]

Μετά τον τραυματισμό της Ευριδίκης, που την ανάγκασε να μείνει εκτός αγωνισμάτων, το παιχνίδι γύρισε σε ατομικό. Χθες «Διάσημοι» και «Μαχητές» αγωνίστηκαν όλοι εναντίον όλων. Για δεύτερη συνεχή φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε να επιβληθεί στους αντιπάλους του. Ο Ντάνος πήρε τη νίκη, σ’ ένα αγώνισμα που ναι μεν είχε μικρή διαδρομή αλλά χρειαζόταν ταχύτητα και ευστοχία.

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.561.283 τηλεθεατές. Στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 65,6%, ενώ έφτασε μέχρι και 73,6%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 52,9%.

Ποιος θα κερδίσει το ατομικό έπαθλο στο Survivor;

Οι «Μαχητές» χθες δεν έδειχναν να έχουν συνειδητοποιήσει τη νέα κατάσταση, ότι δηλαδή γύρισε σε ατομικό το παιχνίδι και δεν μπορούσαν να πανηγυρίσουν νίκη με αντίπαλο πρώην συμπαίκτη τους. Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο όπου οι παίκτες αγωνίζονται για το δεύτερο ατομικό έπαθλο; Ποιος θα το κερδίσει και με ποιους παίκτες θα το μοιραστεί; Πόσο έχουν αγχώσει τους «Μαχητές» οι αλλεπάλληλες νίκες του Γιώργου Αγγελόπουλου; Θα μπορέσει να επιστρέψει η Ευριδίκη Βαλαβάνη στον αγώνα ή θα εξακολουθεί να απέχει;

Το τρέιλερ…

Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιοτου Survivor, βλέπουμε τους παίκτες να παραμένουν σταθεροί στη στήριξη των ομάδων τους. «Το παιχνίδι είναι ατομικό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο καθένας παύει να υποστηρίζει την ομάδα από την οποία προέρχεται», λέει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Μπλε ξεκίνησα, μπλε θα τελειώσω. Μόνο Μαχητές, τίποτα άλλο», ξεκαθαρίζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Γιάννης Σπαλιάρας σημειώνει από την πλευρά του: «Μπορεί να είναι ατομικό, αλλά σίγουρα θα υποστηρίζουν οι Μαχητές τους Μαχητές».

Την ίδια στιγμή, ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρει ότι το έπαθλο είναι ιδιαίτερο, ενώ βλέπουμε όλους τους παίκτες να αγωνίζονται σκληρά στον στίβο μάχης.

Δείτε το τρέιλερ:

Όλες οι απαντήσεις απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με ένα καθηλωτικό επεισόδιο επάθλου. Όλοι εναντίον όλων σ’ έναν εκπληκτικό αγώνα μάχης.