Survivor: Ποιος παίκτης κέρδισε την δεύτερη ασυλία;

Survivor

Η πολυπόθητη ασυλία θα τον εξαιρέσει από την επικείμενη ψηφοφορία!

Έναν από τους σημαντικότερους αγώνες για την ασυλία του Survivor είδαμε σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Οι παίκτες λιγοστεύουν, όλοι θέλουν να φτάσουν στον τελικό, και φυσικά δίνουν τα πάντα για να το καταφέρουν.

[dfp_ads id=236982]

Μπο – Χρανιώτης αποκαλύπτουν για τη γκάφα του Ντάνου!

Σήμερα κρίθηκε και η δεύτερη ασυλία για την ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί στο συμβούλιο του νησιού. Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στη μάχη και έδωσαν τα πάντα, προκειμένου να την πάρουν.

«Ακόμα θυμάμαι τον Σπαλιάρα να μου λέει ότι βρωμάνε οι μασχάλες μου»

Ο Μάριος Ιωαννίδης, τελικά, ήταν ο μεγάλος νικητής του αγωνίσματος και εξασφάλισε την παραμονή του στο παιχνίδι. Ο Κύπριος, μάλιστα, πήρε τη νίκη με πανηγυρικό τρόπο, καθώς δεν έχασε ούτε μία φορά.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πήρε την πρώτη ασυλία για την ψηφοφορία του Survivor

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο παίκτης του Survivor που κέρδισε την πρώτη ασυλία, αλλά και ένα γεύμα από τα χεράκια του Βασίλη Καλλίδη. Οι παίκτες ρίχτηκαν στον στίβο της μάχης με κλειστά τα μάτια και στον τελικό έφτασαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο μισθοφόρος.

«Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήθελε να φύγει! Μας ζήτησε να τον ψηφίσουμε γιατί…»

Νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και στο έπαθλο αποφάσισε να πάρει μαζί του τον Μάριο Ιωαννίδη και την Κωνσταντίνο Βασάλο.