Survivor: Ποιος κερδίζει το φαντασμαγορικό έπαθλο; Καβγάδες και ανατροπές!

Survivor

Οι λογομαχίες συνεχίζονται ανάμεσα στον Κώστα Κοκκινάκη και τον Γιάννη Σπαλιάρα, ακόμα πιο έντονα. Οι παίκτες θα...

Οι… συνήθεις προτεινόμενοι επιλέχθηκαν για μια ακόμη φορά προς αποχώρηση στο χθεσινό Survivor, γεγονός που φανερώνει πως οι εναπομείναντες «Μαχητές» ψήφισαν με σκοπό να μην αποδυναμωθεί η ομάδα τους. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ελισάβετ Αϊντατζιόγλου και η Σάρα Εσκενάζυ είναι οι τρεις προτεινόμενοι παίκτες προς αποχώρηση. Ο πρώτος με πέντε ψήφους που έλαβε από την κάλπη και οι δυο κοπέλες από τις ψήφους των Μάριου Ιωαννίδη και Κώστα Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι κέρδισαν την ατομική ασυλία.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση Γιάννης Σπαλιάρας, Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Σάρα Εσκενάζυ!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor κατάφερε να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να βρεθεί στην κορυφή του πίνακα της τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.487.255 τηλεθεατές.

Αυτή είναι η τηλεθέαση του Survivor; Φρουρά!

Το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες απαιτούσε δύναμη, αντοχή και ευστοχία. Όπως είπαν σχεδόν όλοι οι παίκτες, επρόκειτο για το δυσκολότερο αγώνισμα στο οποίο έχουν λάβει μέρος από την αρχή του παιχνιδιού. Οι «Διάσημοι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-3 και να έχουν την τύχη να παραμείνουν όλοι στο Survivor για ακόμη μία εβδομάδα. Βέβαια από το χθεσινό «Συμβούλιο του Νησιού» δεν έλειψαν και πάλι οι εντάσεις με «πρωταγωνιστές» τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Κώστα Κοκκινάκη.

Μπάχαλο στο συμβούλιο! Ο Σπαλιάρας έδωσε… στεγνά τον Κοκκινάκη για τις ψηφοφορίες!

Ποιος κερδίζει το έπαθλο;

[dfp_ads id=236982]

Απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ένα νέο επεισόδιο του Survivor αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Οι λογομαχίες συνεχίζονται ανάμεσα στον Κώστα Κοκκινάκη και τον Γιάννη Σπαλιάρα, ακόμα πιο έντονα. Οι παίκτες θα αγωνιστούν για το έπαθλο του φαγητού αλλά και για μια μοναδική εμπειρία που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν. Η νικήτρια ομάδα θα επιβιβαστεί σε ιδιωτικό αεροπλάνο προκειμένου να παρακολουθήσει live μια συναυλία του Sting στην Πούντα Κάνα, τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό της χώρας.

Αγωνία και ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τους «Μαχητές» και τους «Διάσημους» να αγωνίζονται για ένα ξεχωριστό, φαντασμαγορικό έπαθλο!

Έξαλλος ο Κοκκινάκης με τον Σπαλιάρα! «Μην κοιτάς σαν μαλ…ας ρε»!